![]() |
Re: Stickere 4tuning
Quote:
|
Quote:
|
Merci Zero! Nush ce am cu NetRomu' asta :lol:
|
gabi ma trimiteai dupa "cai verzi pe pereti"
:):) |
Quote:
|
aa .. oricum glumeam frate . Mersi inca odata !
|
dar as vrea inca 6 stikere ca sunt multi doritori in galati se poate ?
|
ok merci mult si sa stiti ca sa mau dezvoltat comunitatea 4tuning in galati si o sa se mai dezvolte multumesc inca odata
|
Intr-adevar, am trimis la mai multi din toata tara stickere gratis, insa se apropie numarul 3 al revistei 4TuningRO si nu cred ca mai avem timp sa ne ocupam de fiecare in parte, pentru a-i trimite stickere. Insa, ca si pana acum, fara nici o cheltuiala, va asteptam oricand la sediul nostru 4Tuning de langa Piata Unirii. Cine doreste sa vina, va primi detalii despre cum poate ajunge la noi.
Multumim pentru intelegere. |
din cluj cum as putea sa imi iau si eu un sticker ???
|
Am primit shi eu stickerele azi...ms 4Tuning...
|
pt niste stikere ce trebuie sa fac????? ast un raspuns! imi vine imediat masina si in 1 luna e gata modificata si n-am stiker :) + ca mai am prieteni care vor sa puna pe masina logoul
|
ar fi super daca an viitorul nr al revistei sar pune si un sticker.;)
|
saluty as vrea si eu un stiker p mashina mea,cred k i s-ar potrivi,cum pot face si eu rost d el,p mail se poate vectorizat?si m-il fac eu?
|
in loc sa va chinuiti sa le trimiteti prin posta , sau sa faca drumuri pana'n bucuresti din toata tara , de ce nu puneti 2 stikere in urm nr de la revista 4t? asa iti iei si revista si stikeru dorit ..doar o idee :!: :!: ..pm :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning