![]() |
Re: RS4 - Dezamagire
parerea mea e ca subaru e o alternativa ieftina la o masina sport.de aiab si tine asa putin viata motorului.si pe deasupra e si mic.
|
Nu e masina mea.A unui prieten foarte bun.Am venit impreuna.
|
Quote:
Tzine putin motorul ?? Asa ca sa stii tu ,sa nu mori ................. Subaru lu Staici are aprope 200.000 de km si a fost alergata masina aia. De mic ce este trage asa prost. Te rog abtine-te !! :))) |
Quote:
|
ar33cop, cum zice evolutions, abtine-te te rugam.
subaru lui staici are toate piesele originale in motor, doar ambreajul l-a schimbat cu unu de curse. |
Quote:
EVO GSR ce se vinde in europa are 355Nm, ar fi bine sa aibe 400 ca si cel de america. Subaru de europa are 397Nm (vezi www.subaru.de) aici iar te-ai uitat la modelul american. plecarea pe ploaie a fost proasta la subaru, pentru ca avea un fel de semi-slickuri de fabrica si pe ploaie nu are aderenta deloc. Si al doilea motiv pt. care a plecat asa prost subaru a fost ca a patinat ambreajul si in a 2-a, dar se schimba cu unu de racing si sa vezi atunci plecare. ar fi interesant pe 1000m intre evo si subaru. |
DA asa este korect.
MAi grav ca evo are 355 si suby 397 ! Si limitarea asta de putere,respectiv cuplu este si din cat-uri. |
Ambreiajul de poate sa fi patinat si de la ploaie,sa fii ajuns si la el.
Si la EVO la cursa cu pepy a patinat ambreiajul. |
Quote:
|
AR33COP nu vezi ca numa tu esti contra aici cu toti si tu te dai rotund , nu vezi ca aici se poarta discutii normale , vi tu si ne zici ca Staici are masina nasoala si ca o schimbat de nush cate ori motoru pe masina si asa mai departe, mai ales ca ii si reprezentat SUBARU. Hai amu lasa-ne ca masina aia o demonstrat ce poate. nu ne mai lua cu ce pariuri o facut si faze dastea. nu de alta da nu te baga nimeni in seama !
|
Quote:
|
apoi zi asa :) ma sincer iti zic si io eram foarte entuziasmat de RS4 , dar am ramas masca ca si-a luat-o asa urat. inainte de prima cursa eram gata sa fak pariu cu prietenii. Bine ca nu am facut ca mi-o luam si io :)
|
ar33cop, am vb. cu staici si te asteapta cand vrea muschii tai cu orice masina pe 1000m, este traseu tot, tu numa sa vii cu audi/bmw sau ce speri tu ca ar putea sa se puna cu subaru. ca sa nu te mai plangi ca subaru castiga din cauza ca se fac cursele pe 400m
|
Quote:
|
fiecare isi spune aici parerea.si eu parerea mea despre anumite masini.sau ce n-am voie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning