Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Ultimele noutati in materie de autoturisme (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/18319-ultimele-noutati-materie-autoturisme.html)

NEbunu 19-12-06 11:20

Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

2 Attachment(s)
Mitsubishi Motors a anuntat deja ca va lansa la Showul auto din Detroit, de la inceputul anului viitor noul compact Lancer. Masina va fi insotita la standul Mitsubishi de un concept numit Prototype X, un puternic sedan sportiv inzestrat cu tractiune integrala (4WD). Prototype X nu prefigureaza doar o noua linie conceptuala, ci este viitoarea generatie de masini compacte care va inlocui modelele Evolution. Prin aceasta alaturare japonezii incearca o comparatie intre prezentul masinilor Mitsubishi si viitorul spre care se tinde.
Prototype X este intruchiparea sloganului Mitsubishi, „fun to drive”, are un aspect ce denota forta, dar si agresivitate. Masina este dezvoltata plecand de la platforma actualului model Lancer, insa designerii au incercat o crestere a sportivitatii, a performantelor si a imaginii.
Dincolo de design, Prototype X este dotat cu un nou sistem de tractiune integrala (Super All-Wheel Control) despre care producatorii spun ca ridica performantele masinii si ii cresc manevrabilitatea. Blocul motor este din aluminiu, si el un nou concept al japonezilor, iar transmisia manuala beneficiaza de 6 trepte.
Alaturi de cele doua masini Mitsubishi va aduce la standul sau din America si abia lansatul model Outlender. Masina va fi inzestrata cu un nou motor V6 si o cutie de viteze automata in 6 trepte.

BMW-M-Power 04-01-07 16:36

5 Attachment(s)
Jaguarul viitorului :D

Jaguar C-XF Concept

Motor: Supercharged V8
Cilindree: 4196 cc
Putere: 420 CP / 6250 rpm
Cuplu: 560 Nm / 4000 rpm
Vit. max: 250 km/h (limitata electronic)

e ma-sa ma-sa masina asta :shock:

alfa33 05-01-07 11:02

Hmm, sincer nu prea vad ce legatura are design-ul asta cu Jaguar. Nu are nimic in comun iar calandrul pare mai potrivit pentru o Skoda decat pt Jaguar. Arata ok dar e comun, nu prea vad nimic original la el.

BMW-M-Power 09-01-07 19:34

BMW M5 Touring

http://www.auto-motor-und-sport.de/n...0900_14194.hbs
va las pe voi sa va dati cu parerea

Bigu 09-01-07 20:18

mie mi se pare o masina foarte putin practica din cauza motorizarii si caroseriei. cred ca se adreseaza publicului cu prea multi bani, care merge la reprezentanta si vor o masina de piatza(ca sa intre multe), (si aici intra din nou prostia omeneasca in joc) o masina cat mai scumpa ca sa moara vecinii de ciuda, chiar daca sta si se cocleste in garaj.

NEbunu 09-01-07 22:13

e frumoasa masina..la cei 507 cai...:D..pai sa moara vecini fara numaaaaaar....ca are baiatu m5 de 95 de mii de euroi..si scoate pui q ea..;)

blondu_glf 2 10-01-07 02:09

55 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NEbunu (Post 667007)
Mitsubishi Motors a anuntat deja ca va lansa la Showul auto din Detroit, de la inceputul anului viitor noul compact Lancer. Masina va fi insotita la standul Mitsubishi de un concept numit Prototype X, un puternic sedan sportiv inzestrat cu tractiune integrala (4WD). Prototype X nu prefigureaza doar o noua linie conceptuala, ci este viitoarea generatie de masini compacte care va inlocui modelele Evolution. Prin aceasta alaturare japonezii incearca o comparatie intre prezentul masinilor Mitsubishi si viitorul spre care se tinde.
Prototype X este intruchiparea sloganului Mitsubishi, „fun to drive”, are un aspect ce denota forta, dar si agresivitate. Masina este dezvoltata plecand de la platforma actualului model Lancer, insa designerii au incercat o crestere a sportivitatii, a performantelor si a imaginii.
Dincolo de design, Prototype X este dotat cu un nou sistem de tractiune integrala (Super All-Wheel Control) despre care producatorii spun ca ridica performantele masinii si ii cresc manevrabilitatea. Blocul motor este din aluminiu, si el un nou concept al japonezilor, iar transmisia manuala beneficiaza de 6 trepte.
Alaturi de cele doua masini Mitsubishi va aduce la standul sau din America si abia lansatul model Outlender. Masina va fi inzestrata cu un nou motor V6 si o cutie de viteze automata in 6 trepte.

daca imi permiti o sa pun mai jos o mica galerie foto a acestui "mic" bolid;)

alfa33 10-01-07 10:19

Ma foarte misto noul EVO insa din pacata nu prea original. In afara de calandru care arata oka in rest e o combinatie intre lateral de Honda Accord, Spate de Alfa 156 si interior de Alfa 159. La interior sincer chiar am ramas surprins cat au copiat Alfa. Volanul si ceasurile sunt cam la fel cu cele de la Alfa. Ma rog, asa stiu japonezii sa faca masini. Oricum, in ansamblu arata oka insa asteptam ceva mai original.

alfa33 10-01-07 10:29

3 Attachment(s)
Si ca sa imi argumentez afirmatiile va arat si ceteva poze cu sursa de inspiratie pentru EVO

IL Capo 10-01-07 12:03

:D....Razvan, si mie imi place alfa dar exagerezi, nu cred ca au facut masina care ii va reprezenta pe plan sportiv dupa altele din clasa de mijloc ( cel putin la design ).....Masina arata bine, nu e frumoasa..dar arata bine

BMW-M-Power 10-01-07 15:38

6 Attachment(s)
Un nou tip de roti propus de Michelin.
Au fost prezente pt prima oara la Philadelphia car show.

blondu_glf 2 10-01-07 16:47

singurul lucru bun care ar fii la aceste roti ar fii ca nu tre sa le mai umfli....:D

BMW-M-Power 10-01-07 17:03

sunt multe lucruri bune: nu se stramba janta :lol:, nu mai faci pana. problema e ca arata ca niste roti de cautza :lol:

blondu_glf 2 10-01-07 17:08

pai revine moda anilor '50 de la carute si se aplica la masini....:D

alfa33 11-01-07 09:12

Interesante gumele astea insa ma gandesc ca daca intra noroi sau zapada in gaurile alea s-a cam terminat distractia. Unde mai pui ca se vor gandi toti copiii ca in drum spre scoala sa completeze gaurile cu bolovani :D. E un experiment interesant insa cred ca lateralele ar trebui sa fie acoperite cu un cauciuc moale ca sa protejeze. A adevarat ca eventualele "plombe" ar disparea datorita fortei gravitationale in mers insa pana prinzi viteza cat sa iasa toate o sa ai cea mai tare carutza.

All times are GMT +2. The time now is 23:32.

- Copyright 2026 4Tuning