![]() |
Re: Divertisment
am trait s-o vad si pe asta :lol: :lol: :lol: ce oameni:!: :!: :rolleyes2
|
pooate ramane vaca gestanta sa vedem atunci distractzie
sau poate se dovedeste ca n a fost de comun acord si se reclama violu :lol: :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai baietzi........eu vad ca nu prea este actiune pe topicul acesta si m-am gandit sa contribui si eu cu putin umor de pe la mine de prin cartier;) ;) ;)
|
6 Attachment(s)
si ca sa va amuz mai tare ....sa va arat ce a patit aseara un nou logan 16 valve cu 300 km pe bord(adik nou noutz) din cauza militienilor de la noi din oras........:rolleyes2
P.S. :scuze de calitatea pozelor....le-am facut in graba ca ne cam alergau militienii de pe acolo |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: sa-mi bag organu co****tiv !!!!!!
|
... dar ca intotdeauna nu o sa fie vina politzistului ca doar era in misiune, nu? ;))
|
nasoala treaba cu politia asta tre sa ne ferim de ea pe strazi
nu de alta da ne strica masinila si apoi cica erau un misiune :D p.s. nu ar fi mai bine sa facem un topic numa cu accidente am vazut la colegii din alte orase ca au si asa ceva |
3 Attachment(s)
accident craiter
|
|
cea mai tare faza posibila epuizata astazi in poiana:
cap de creta: -Domnisoara, d-voastra cine sunteti? gajica: - Cetatzean al brasovului! bwahahahhaha! nota10 pt inspiratie! |
a fo criminala;)
|
Am si yo o intrebare :lol: , nu stiu daca e locu perfect pt ea ! Unde gasesc si yo in Bv o frizerie mai mishto, un salon ceva :twisted:
|
incearca la Horatiu strada Lamitei nr 123
|
https://youtube.com/watch?v=SQ7Sb1oim...elated&search=
supeeeeeeeeeer tare :)) "" nu exista oameni bolnavi ci doar atitudini bolnave "" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning