![]() |
Re: ceasuri de bord albe
pai acele pur si simplu tragi de ele in afara, si trebuie sa iasa.
acel buton negru de la anularea kilometrajului zilnic....la fel, pur si simplu tragi de el si iese. P.s: vezi ca turometrul e prea jos. Sau asa era si cand l-ai demontat? |
da mersi da am rezolvat,acu ca precautie pentru cine mai incearca si e la inceput cum am fost si eu,acele le scoateti dupa ce desfaceti suruburile din spate si scoateti ceasurile,intre placa cu afisaju si ace e un mic spatiu,bagati o surubelnita de ceasornicarie sau daca nu aveti un varf de cutit si impingeti acu(are prelungirea pana sub placa aceea,bagati sub buza),lucrati cu grija si ies usor!la tija aceea doar trageti de ea,recomand sa tineti cu un spit(patent de eltronica,ca sa nu stricati tija sau kilometraju ala).multa bafta si succes la urmatoarele borduri.sper ca am fost de ajutor!nu'ma bine
p.s.da acu a fost pus mai jos cand am facut poza,s-a remediat! |
Quote:
multumesc danut bratosin pentru apreciere(bordul ala e al meu) |
Quote:
|
stiai ca e al lui iulicuta :P suntem una si aceeasi persoana pe forumu asta stie prea putina lume :P
|
mai trag cate un ochi si pe celalalt forum...si stiam ca tu esti iulicuta...in plus am mai vorbit si pe mes;)
|
Quote:
in sfarsit am gasit acum pe cineva care face plasme si ptr oltcit la doar 350 lei; |
ceva poze?
|
albe sau verzi sunt la 350, restu cum vrei. deci nu a mai facut, dar de ex dai o poza de bmw sa zicem si face si ptr oltcit combinatia d culori;
|
1 Attachment(s)
Quote:
si modelu era ceva d genu. nu prea se merita da....:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
la mine e vb de astea asa
|
bord ca si al meu mai fac cu 150 de lei(pe bordul cumparatorului) doritorii sa-mi dea pm
|
al tau cum este?
|
|
scuze, am uital ca esti iulicuta.
merci pt poza, le stiu si sunt reusite. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning