![]() |
Re: Legala 402 m accelerare SLATINA 18 aprilie 2010
super,a fost prima si ultima data cand mai vin la slatina personal restu daca s-au simtit bine ma bucur :D. Felicitari baietilor de la bucuresti au niste masini super si dintre organizatori pot sa il felicit decat pe sarpe atat.
|
A fost bine.
Bravo sharpe! |
am inteles ca a fost un baiat cu golf 4 care avea mai multi cai decat zicea si a intrat la B...avand undeva la 170 cai...asa a spus gura lui....nu stiu exact care golf dar o sa ma interesez astazi. Mai multa antentie domnilor organizatori
|
Quote:
|
Aici, toate pozele pe care le-am facut. Daca cineva doreste marimea mai mare a pozei lui, sa-mi spuna pe privat.
Mi-au placut foarte mult Astrele, Fiatul Coupe, Pisicuta, A4-ul grena (Alex), Ibiza, Kadettul lui Sultanu', BMW-ul negru (SMY parca) si nu in ultimul rand, Cielo bleumarin. In rest, cu mici exceptii, numai figuranti, care nici macar nu si-au modificat pozitia scaunului. O greseala foarte des intalnita, pe care am observat-o: majoritatea concurentilor aveau jante foarte grele pe puntea motoare. Oricum, frumusel pentru o zi de Duminica. http://lh3.ggpht.com/_08shgokjkWQ/S8...0/DSC_0039.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
rog cine are poze sau FILMULETE cu ibiza sa imi dea un PM sau add pe mess kiki_vs_einstein multumesc, raman dator
|
Quote:
a fost ok ev , mult mai disciplinat decat in datile trecute .. |
Quote:
mi-a placut , au fost niste probleme , dar unde nu sunt ? felicitari Sultane , cu tot problemele tale , Kiki pentru masina ( jos palaria ) si baiatul cu fiat coupe-ul :) pe scurt o zi frumoasa de duminica , la mai multe |
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Felicitări băiatului cu Ibitza, Kiki dacă nu mă īnşel.. şi anu trecut a dat fum..
Felicitări celui cu Fiat-ul.. Felicitări Sultanul.. Felicitări motocicliştilor de la noi.. A fost frumos!! Pun şi eu cāteva poze şi peste puţin timp pun un link cu videoclipuri ( am cu toate maşinile ).. |
Are cineva rezultatele pe grupe? măcar finaliştii cine cu cine a dat finala pe fiecare grupă
|
o mare rugaminte pentru organizatori ... la urmatoarea cursa organizata de voi va rog astept un pm sau un mail cu un cont bancar sa va dau 10 ron din putinul meu, poate atunci o sa face-ti si voi diplome si la locul 2 si 3 ... Dai 100 ron sa te inscrii si nu primesti nici macar o foaie de 1 ron + un scris cu markerul (maxim 5 ron markerul), dupa ce rupi masina sa ajungi pe podium ... JALNIC !!! mai aveati si podium cu locurile 1 - 2 si 3 ... Sunte-ti de ________ !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning