Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18045-seria-5-vs-a6-vs-klasse.html)

coHiba 19-03-07 18:58

Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse

[QUOTE=George_P.;426918]Ce v-ar determina sa o cumparati p-aia si sa n-o luati p-ailalta ??

cam toate sunt la fel... greu de ales...eu mi-am pus ochii pe un seria 5;)

SEBASTIAN 19-03-07 22:24

bmw e masina

SFW 19-03-07 23:02

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 807065)
bmw e masina

Iar restul trotinete .... :rolleyes2

SEBASTIAN 19-03-07 23:04

:lol:
Quote:

Originally Posted by SFW (Post 807161)
Iar restul trotinete .... :rolleyes2

BMW e masina adevarata:lol:

SFW 19-03-07 23:15

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 807164)
BMW e masina adevarata:lol:

Nici cu noua formulare nu sunt de acord ... dar fiecare cu parerea lui ...

SEBASTIAN 20-03-07 06:56

Oricum audi iese din calcul.
E o masina care le vrea pe toate si nu stie sa exceleze, nu are stralucire.

SFW 20-03-07 11:59

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 807412)
Oricum audi iese din calcul.
E o masina care le vrea pe toate si nu stie sa exceleze, nu are stralucire.

Daca zici tu ... n-am energia necesara sa ma contrazic cu tine ...
Pe mine ma multumeste audi asa cum e el ... jumate, sfert de masina ...:rolleyes2

Mendex 20-03-07 13:18

depinde ce vrei de la masina. mie personal mercedes mi se pare cea mai misto.... in privinta luxului. dar o masina cu tenta sport e bmw.... asa ca depinde ce vrei :D

vladdaman 20-03-07 16:11

sebastian nu cred ca un audi a6 s-line ca sa nu zic rs ca nu prea am vazut decat in poze, este mai putin masina decat un seria 5 sau chiar m5...parerea mea...
oricum audi mie mi se pare ca este mai sportiv decat bmw la clasa asta daca nu luam in considerare modelele de top...iar la lux cred ca il cam depaseste putin pe e klasse cel putin mie imi place mai tare
poate ca nu e tocmai un diamant in soare, dar nici un carbune nu e masina asta

SEBASTIAN 21-03-07 14:17

BMW e un stil de viata e mult mai mult ca o masina de marca si ca masina este doar pt cei care o pot aprecia la justa valoare.
Am condus multe marci si modele, oare de ce imi dau banii pe un BMW pt ca sunt fraier sau de snob? E altceva, toate merg si daca vrei sa fi f comod iei Mercedes pt ca ai toate optiunile la dispozitie insa Audi fara suparare merge dar e sters.
Din pdv al performantelor BMW e mai sus e altceva are un rafinament al motoarelor...si daca vrei fiabilitate oare de ce rolce Royce foloseste BMW?
Am avut si mercedes Bomba si masini din gama VW-Audi dar sufletul meu trecut si prin filtru ratiunii ca si dragostea trece prin burta a dictat BMW.

vladdaman 21-03-07 16:08

orice e posibil, ti-o fi facut tie ceva bmw de esti asa convins, cine stie poate intr-o buna zi imi va face si mie...dar momentan nu sunt un simpatizant al bmw-ului cu toate ca trebuie sa recunosc ca sunt 2 modele care chiar imi plac si mie foarte tare

ZUZG7 21-03-07 16:14

Currently, Audi's sales are growing strongly in Europe, and the company is renowned for having the best build quality of any mainstream auto manufacturer. 2004 marked the 11th straight increase in sales, selling 779,441 vehicles worldwide. Record figures were recorded from 21 out of about 50 major sales markets. The largest sales increases came from Eastern Europe (+19.3%), Africa (+17.2%) and the Middle East (+58.5%). In March of 2005, Audi is building its first two dealerships in India following its high increase in sales in that region. Though its brand still doesn't have the global cachet of Mercedes-Benz or BMW, Audi's reputation for quality and understated style has once again made it a highly desirable marque

However, after 2003, with the release of the new A4, and in 2004 with the new A6, Audi's dedication to quality had finally paid off when it started to received news reports and various vehicle critics praising Audis over Mercedes-Benz and BMW.

Sursa : http://www.just-auto.com/factsheet.aspx?ID=193

Referitor la modele vechi ai dreptate Sebastian , insa fara suparare , din punctul meu de vedere noile a4 , rs 4 , a6 , rs 6 sunt peste seria 3 , m3 , seria 5 , m5 .
Punctul meu de vedere : vrei numai eleganta - iei MB , vrei numai putere iei BMW , le vrei pe amindoua - Audi e alegerea potrivita .
Just my 2 cents .

SEBASTIAN 21-03-07 16:16

Sunt convins pentru ca m-am documentat am condus si eu spun opinia mea si ce-mi place mie, de aia sunt atatea marci unora le place Hyunday.
BMW are multa istorie in spate poate mai multa decat restul atunci cand e vorba de motorsport fapt care duce la un progres mai rapid si mai e ceva este masina la care studiul echilibrului este foarte important.
In pricipiu are 50-50 apararea pe punti si mentine foarte aproape de asta si in mers la viteza.

SEBASTIAN 21-03-07 16:22

M3 nici nu a aparut, vezi ca vorbesti fara acoperire.
Condu masinile astea si dupa stam de vorba.

B 68 VLD 21-03-07 16:40

Un MB ofera decat eleganta si confort? Un C 55 AMG ce are in comparatia cu RS4 sau M3 de exemplu? Sughita? A4 este peste Serie 3? La ce capitol? La performanta sigur nu, la agresivitate sigur nu. La calitatea materialelor da dar atat. Rs4 esti tu convins ca este mai rapid decat noul M3?

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning