![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
2 Attachment(s)
Cu ajutorul lui Razvan_17_06 am schimbat azi semnalizarile de pe aripi cu altele de opel astra g :D mie imi plac...fata de celalalte...
|
si s-au potrivit bine la prindere, sau le-ai pus cu banda dublu adeziva? oricum, felicitari, arata mult mai misto decat cele stock, si eu ma gandeam s mi le schimb pe ale mele dar inca nu m-am hotarat de la ce model sa imi pun.
|
Grecule sa iti legi cainele la noapte in casa ca vin si il fur:D
|
Quote:
Quote:
|
frumos...imi plac si semnalizarile....si...si mie imi place catelul tau;)
bafta multa in continuare,numai bine! |
frumoasa masina grecule. chiar imi place,simpla si de bun gust.:lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Ce bine il prinde eleronu ! Treceti azi pe la aeroport? :)
|
Quote:
Sa iei si aparatu`...poate ma dau cu o nexia :D ! |
S-a facut , am acumulatorii la incarcat de aseara , poate ma dau cu tine :> eu ajung pe aeroport in jurul orei 4 , voi pe la cat ajungeti ? :)
|
Hai man ca arata bine! Si ai pronuntat doua cuvinte magice: primavara, si suspensie :lol: Spor la treaba!
|
am vazut-o aseara pe la motive...sta bine cu eleronu,daca tot ai portbagaju clean,fa si spoilerele celan si cauta sa ii pui alte jenti ca astea nu dau bine deloc si cred ca i-ar da bine daca ai face plafonu negru lucios...8)
|
Quote:
iar plafonul negru lucios te las pe tine sa ti-l faci , sunt prea multe masini cu plafon si capota negre..si mi se pare o modificare de prost gust pe un cielo. eu o vreau cat mai simpla. |
1 Attachment(s)
ramele interioare de la far?nu le faci negre?ar da super bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning