Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

cristivw 22-07-06 17:46

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

frumos langa epava. daca erai pe aici trebuia sa dai si de mine. poate stateam la o bere si schimbam o impresie :-) (in constanta/mamaia)

bodyspeed 22-07-06 19:15

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
am intrat si eu acolo unde ai facut pozele! e varza drumu! pun si eu imediat pozele cu EMx-ul de la mare!!!

chiar asa nasol e drumu....dar merita... ce poze marfa au iesit felicitari
cum ajung si eu pe drumu ala..imi poate spune cineva...:rolleyes2

balann_jointt 22-07-06 23:04

cgiar pe strada jandarmeriei unde e sediul de jandarmi tot inainte stanga in capat si iar dreapta! e un singur drum cu hartoape! nu ai cum sa il ratezi si chiar la capat se vede un bolovan mare in apa!

Bizonul 22-07-06 23:11

a iesit destul de dragutza masina insa spune-mi te rog..folia de pe luneta ai pus-o tu?pare putin sifonata si nu prea da bine cu aspectuk ext al masinii..in rest, bafta pentru vointa.

broncos emx 23-07-06 09:22

Quote:

Originally Posted by cristivw
frumos langa epava. daca erai pe aici trebuia sa dai si de mine. poate stateam la o bere si schimbam o impresie :-) (in constanta/mamaia)

mai vb ca osa mai vin prin august...tinem legatura

broncos emx 23-07-06 09:25

Quote:

Originally Posted by Bizonul
a iesit destul de dragutza masina insa spune-mi te rog..folia de pe luneta ai pus-o tu?pare putin sifonata si nu prea da bine cu aspectuk ext al masinii..in rest, bafta pentru vointa.

stii care-i faza,cand am pus-o nu avea bule,nu era shifonata da si-a luat apa de sub cheder si a facut ce ai vazut....nu-i o prblema ca se schimba da e vb de timp.....ce ochii ai...

balann_jointt 23-07-06 10:42

2 Attachment(s)
si in sfarsit pozele de la costinesti cu emx-ul! :))

broncos emx 23-07-06 11:14

merci baiatu......

mihai.ghetto 23-07-06 11:19

sfat: muta numaru de inmatriculare mai jos (pe prelungire) sa fie bara mai aerisita.

GolfuletzS 23-07-06 11:29

sry de off... golfu din avatar e al tau ?!

on: e super frumos golful..dar mie nu imi place farurile :( mai bine din alea originale de Golf cu o sg perechie ... ;) ma rog.. asteptam sa vdm ce mai face la masina

mihai.ghetto 23-07-06 12:00

Quote:

Originally Posted by GolfTuning

nu. al meu e asta

broncos emx 24-07-06 00:53

Quote:

Originally Posted by agent smith
sfat: muta numaru de inmatriculare mai jos (pe prelungire) sa fie bara mai aerisita.

sincer dc aveam de gand sa fac asta astupam locul de numar dar nu ma deranjaza nici asa.....oricum merci de sfat....

broncos emx 24-07-06 00:55

Quote:

Originally Posted by GolfTuning

on: e super frumos golful..dar mie nu imi place farurile :( mai bine din alea originale de Golf cu o sg perechie ... ;) ma rog.. asteptam sa vdm ce mai face la masina

eu le-am pus ca sa fie diferita de tot ce este,nu e singura da nu sunt asa multe,si sincer asa mi-a placut....acum stii cum e ,gusturile nu se discuta....

geo2002 27-07-06 18:13

Fumoasa masina Emil da scrie si tu draq ceva pe parasolarul ala.

broncos emx 29-07-06 18:32

osa scriu testamentul......:))nu-s inca hotarat.....

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning