![]() |
acuma lati innebunit pe copil, nu mai stie ce sa faca cu muzica :lol:
|
Sfigmo... aia a fost o selectie intre raspunsurile mele. :lol:
Adi sustinea aproape contrariul. 8) Sa dea omul un MP si ne ocupam de problema. :wink: |
1 Attachment(s)
Sper sa va inmoi unpic :D :D :D ...sambata la aeroport...ford focus....cu discuri false de frasna hehehe
|
A trecut de la MNC Bomb pe 10 toli la Raptor de 12\". :D
La Prisma zicea Zozo ca unul dintre Bomb-uri face sunete ciudate din cauza aerului scos pe refluxia de pe magnet. Era de fapt ceva defect intern si se auzea clar. Vad ca a remediat problema...definitiv. :twisted: Aceeasi incinta, acelasi litraj, la alt difuzor. Sunt curios cum suna. Arata bine oricum. Sa le stapaneasca sanatos. ;) |
Avem voie sa ne injuram providerii de net? :twisted:
|
Mi-am luat ca prostu dif de 15 toli fara sa ma gandesc cum fac cutia. Vreau sa-l pun pe un tub sa fie usor de transportat...Dar problema e ca tubul de din carton de 5mm din'alea de la Terapia...Rezista materialul oare???Bineinteles nu se pune problema materialului absorbant care o sa-l pun din belsug
Rellax Poti injura linistit IT4WEBu ca si asa nu le pasa |
:lol:
Daca iti luai un difuzor la care sa stii si parametrii TS, calculam o incinta mica. Asa....mai greu. :lol: Daca tot ai vrut 15 toli trebuia sa cauti unu cu QTS mare si sa-i faci o incinta sealed mica. Si aveai de toate. Tuburile alea din carton rezista, nu aia e problema. Dar suna ca PORCU. :twisted: E singurul fel in care poti sa-ti bati joc de un difuzor. Sa-l bagi intr-un tub de ala. Nu exista caz in care o incinta sa nu se potriveasca in locul unui tub. Cum spunea cineva pe alt forum, cand o sa vad un tub la un concurs SPL sau SQ, o sa-mi schimb parerea. 8) Cat despre difuzorul tau, incerc daca vrei ceva incinte deja existente. Acordate dupa ureche, ca alta metoda nu avem. Dar oricum ai nevoie de ceva litraj la el. Tubul ala are cam 70 de litri dupa ce pui capacele (sper sa nu gresesc cu mult). Ar trebui sa mearga. Daca asta e singura solutie... bafta la constructie si sper sa-ti reuseasca. :wink: Materialul fono-absorbant nu are nici o legatura cu rigiditatea tubului, care e punctul lui slab, dupa forma. Din ala trebuie sa pui oricum, dar prea putin o sa te ajute. |
1 Attachment(s)
asta e pt afemeiatzi si pt iubitorii de muzica :oops:
|
mnoh...fain :shock: :shock: ...eu pot face mai bine...prind o gagica pe strada ..i dau in cap...o bag in portbagaj si leg 2 difuri de ea... :lol: :lol: :lol: asta ii naspa ca e de plastic :lol: :lol: :lol: jerk off
|
boxe - 300 lei
lenjerie intima manechin - 200 lei :lol: faptul ca esti labar - PRICELESS 8) |
:lol: :lol: :lol: :lol: select piry...select :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu tre o femeie ca luam pe careva si il punem cu forta in portbagaj
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
la mine suna un pic mai bine :P
|