![]() |
Re: Propuneri/Challenges
si eu tot joi plec in vacanta(acasa).... daca e poate am sa o pun cand fac rost de un aparat... orium ma apuc acuma de ea.... bafta
|
giubau_v8 uite eu astept asta seara sa vine un prieten cu un aparat pe la mine... i fac posa si o pun :D daca cumva mai esti interesat...
|
Quote:
AM INCEPUT DEJA . e bine dak realiozez un coupe, un suv si un hatchback ??? (sau sunt prea putine ???) |
import ....e facut topic pentru concursu cu gama d masini ...citeste pe acolo si vezi...trebe cel putin 4
|
ma bag si eu si vreau si eu un VS cu cineva
|
ai vreo masina in gand hasky, un termen ceva!?
|
2 Attachment(s)
uite giubau_v8 asta e opelul meu... cam stramba poza ca a fost facuta in graba si erea foaia stramba :(( si mici greseli vazute dupa ce am facut poza
in a doua poza se vede cat de stramba e foaia... am sa mai fac o poza calumea la ea in curand... |
ma gandeam sa lucram niste concepturi 2 masini total diferite un suv si un roadster.... ideea e sa se inteleaga ca sunt a aceluiasi constructor sa aiba elemente comune si personalitate proprie, trebuie sa fi masini de strada, cerem si amanunte de interior la nivel de schita, termenul sa fie de azi in 2 saptamani..... a sa se ataseze si schite de compozitie si gandire a modelelor plus cele 2 planse finalecare sa contina 1 perspectiva a masini neaparat, fata spate la alegere se poate sa fie si ele in perspectiva dar toate astea sa fie intro compozitie solida plus elem de interior.... ca sa nu lungim schite intermediare si palnse finale ok>??
|
ar fi interesant... vrei sa fie one on one ... sau facem un battle mai mare... si dak nu t superi .. poti fi mai explicit c anume tre sa cuprinda "plansa" :)
|
facem un battle mai mare, e mai fun...... deci plansele vor fi 2 compozitie la alegere obligatoriu perspectiva masina fata spate schite interior astea s 2 planse si la alegere 1 plansa cu ambele masini compozitie la alegere....... fata si spate nu inseamna ca nu pot fi perspective..... se pot face chiar perspective fortate daca pun in valoare elemente esentiale ...... perspectiva este din unghi random nu la 2 sau 3 sau 4 puncte fiecare fol tehnica care o stapaneste ........se fol orice tehnica doriti..... a si mai trebuie sa se puna si schite cum s a ajuns la ideea finala asta defapt este cel mai important aici se vede munca thx..... asteptam sa strigam catalogul :))
|
prezent!!!
|
nu prea ma atrage faza cu skitzele, dar fie ... prezent si eu
|
k fara schite daca nu vrei dar schitele pot fi un punct in plus, nu e nimic obligatoriu....deci ramane ca pe tdata de 5 ianuarie sa incepem sa le postam....se poate inscrie oricine in acest rastimp...e bine asa pt toata lumea >??
|
Din ultima banca se aude o voce ... Prezent!!!:lol: :lol: :lol:
|
si d la catedra... alkatraz ...AFARA!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning