![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Keny te rog eu poti pune mia multe poze din joc ...
|
Superb E30 :shock:8) Deabia astept sa-l dau de cateva ori pe circuit:D
|
Haidetzi mah!! Nimic nou?? Un site sv....niste poze noi.....
De abia astept sa mai intratzi si voi sa fiti activi pe forum sa mai discutam!!!!:-P:-P:shock: |
Scuzati activitatea redusa in ultima vreme dar am fost plecati in vacanta cateva zile. :D
http://nfs-romania.tk/ Aici e linkul catre siteul oficial. Am postat niste screen shoturi noi. Situl e inca in lucru. Mai aven multe de facut insa este deschis pentru toata lumea. :D |
Ati mai facut ceva la joc?:D
|
Foarte tare ideea, abia astept sa terminati :P
|
Hai mah nici pe forumu' cel oficial nimic nici aici:((:((:(( ne suparati rau.....ceva poze ...daca o sa continuati tot asa imi dau seama cand o sa fie gata jocu......:x:x:x:?::?::?::?:
|
U2 Romania, tu crezi ca e ATAT de usor sa faci acolo , eh , niste moduri, schimbi niste cladiri, mare branza, frate, baietii astia au si eu viata!
nu stau holbati 24 din 24 la calculatori ca numai aveti voi rabdare. |
[/SIZE]
Quote:
|
@ u2
buuuuuun ,nu e nici "dracu' " dator , sau oricine altcineva , cuiva sa termine jocul ,sau sa iti dea tie raportul ,presupun ca jocul nu va costa nici mai mult nici mai putin de 0 lei ,asa ca omul o face din pura placere de a bucura un baiat ca si tine ,care vrea sa joace nfs cu logan sau urs. Nu te mai agita tu atat ca nu iti da nimeni raportul ,nu e nimeni obligat sa faca ,chestia asta.. |
@ keemo
:!::?::!::?:Deci!!! Ei au vrut sa faca NFS U2 versiunea Romaneasca ....Si au deschis un topic....au o pagina web a jocului..si eu cred ca au obligatia de a spune persoanelor,nu doar mie,ca nu sunt cn stie de la EA Games sau mai stiu ce.....ei au ales asta si au obligatia(nu-i chiar o obligatie) de a spune persoanelor ceea ce merge si ce nu merge la joc...poate se gaseste cnv care sa se priceapa mai bine sa ii poate ajuta cu orice....dar trebuie sa spuna cum decurge realizarea jocului!!!(sper ca m-am facut inteles).:arrow::arrow::idea: |
Re: Undergroun 2 Editia Romaneasca
Pare interesant
|
Re: Undergroun 2 Editia Romaneasca
Foarte interesant:D:D:D
Quote:
|
Lasa ca eu mi-a adaugat o groza de masini singur si nu a fost greu... daca chiar vroiau sa se tina de proiectu asta, faceau ceva pana acuma... un patch v1 macar ...
|
Rotty, si eu am multe masini modificate in U2, dar gandestete ca ei modifica si de jur imprejur (cladiri , etc.)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning