![]() |
Re: Intalniri "Golf-Club" ( Toate golfurile, de la 1 la 6 )
Default Re: Intalniri "Golf-Club" ( Toate golfurile, de la 1 la 6 )
...pici, te droghezi??? .....de la atata pasarica ai luat'o razna ... Sper sa ajung si eu vineri ,ne vedem la J U N I O R __________________ ce tare esti jock trebuie sa ii facem un test lu pici....si neste teste Psihologice pe care ii le fac io dak este nevoie VOTEZ JUNIOR:2gun::chainsaw::pistoles::poke: |
daca tot insista pici la cp, lasati-l sa mearga la CP. ne vedem vineri, la junior :)
|
eu unu ma retrag pentru o perioada ...pana se mai limpezesc apele
|
Joke... ma dezamagesti... vrei sa iti las biletel zi de zi in geam??:twisted:... te astept la junior
|
io zic sa ne retragem cu totii...:))
|
nu va mai retrageti ca o sa ajungem sa nu ne mai intalnim deloc.... dar bine daca asta vreti... ne vedem vineri la Junior, nu mai faceti nazuri
|
ERA O GLUMA.....:|
|
Vineri ora 20:00 in parcare la Junior ( in spate la tribunalu mare) :) ... ne vedem acolo .... cn nu stie sa ajunga add pici_golf_club sau 0768 312 741 Pici
|
gratar la pustnicu ( cernica ) ... ne intalnim pe 1 mai ora 12:00 in parcare la junior ( in spate la tribunalu mare ) ... pentru cine vrea sa vina ... 0768 312 741 pici
|
azi la 12:00 ajunge cineva?? la sala polivalenta??? sau ma intalnesc iar doar cu pictorash si cu Laly?? in cazut in care este inchis la sala polivalenta ne vedem la junior??
|
8 Attachment(s)
vad ca nu se anunta nimeni si nu vreau sa vin pana acolo degeaba daca e ceva astept un telefon... cateva poze de ieri de la plecarea spre gratar...poze "spion" asa cum le spune Jock :D:lol:
|
...aia cu tomberoanele este superba :lol::lol::lol:
..eu acum m-am trezit :sad: |
2 Attachment(s)
..for zeta
scuze de offtopic ;) |
super..bravo...ai muncit ceva...dar a meritat!;)
scuze de off.. |
vineri seara ora 20:00 in parcare la Junior ( in spate la Tribunalu Mare ) ... se anunta multa lume ... 20+ ? .... facem prezenta si pe forum
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning