![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
Quote:
|
mergi cu masina mea 1 zi si mai vorbim sa vedem cine face misto .... intreabal pe andreigame
|
ma lasa ca nici eu in afara de bielete restu e fier pe fier... de un an asteapta bucsele sa intre pe masina da e greu...
cu planetarele e nasoala treaba deja nu ma mai aud cand gandesc... si vibreaza masina aiurea... + ca mie frica sa nu se rupa iar tampoanele la cutie/motor cat despre servo nu iti mai zic... am mai ramas fara frane si asta iarna nu mai vreau experiente de genu asta |
bucsi alea , e nasol , da nasol e sa ramai fara frane ...foarte de tot ***`u ca stiu cum e , eu era sa io dau la un tovarash
|
Ti se pare amuzant sa mergi cu masina asa,zdrente, la asta era apropoul.... orice a-ti face va rog din toata inima in caz de accident nu intrati in mine, luati stalpi luati tramvaie, camioane, dar nu dati in mine. atat va rog. Multumesc
|
lasa ca vin cu bicicleta si ma fac ca ma impiedic si cad pe capota :lol:
|
Quote:
scumpe voua va place cum scartaie? 8) |
Quote:
Tactica asta, o aplicau cei cu Nove şi SN. |
9 Attachment(s)
azi am schimbat servofrana si planetara dreapta intenionam sa o schimb si pe cea de pe stanga dar am intaminat multe probleme so....
mii de multumiri lui florin alex si bogdan ca m-au ajutat ne vedem maine la brasov... |
n`am inteles , umbrela ce face acolo ? :))
|
Quote:
Quote:
|
dadusera 2 3 picaturi si am pus-o de frica ploii :lol:
|
4 Attachment(s)
azi am luat- un carb dublucorp de lada pe care sper sa il infig pe masina...
|
hai ma ca a mai inceput sa schimbe cate ceva.ia zi cat ai dat pe planetara si de unde ai luat-o?ca mi-ar trebui si mie:D
|
asa cuculeeee fortza bosss :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning