![]() |
Re: E46 - By Snacks
inca o prioritate ar fi ca atunci cand postezi sa scrii mai pe romaneste..ok capota, mie personal nu imi plac jantele. salut!
|
Frumoasa masinutza,sa o stapanesti sanatos si am o rugaminte la tine unde in bucuresti ti-ai roluit aripile, un nr.te tel.ceva, ca si eu am aceeasi problema pe care ai avut-o si tu cu aripile... ms:D,,, boala mare asta cu jante cu buza cat mai mare:lol::lol:8)
|
de azi inainte o sa fiu mai atent cand scriu. k??;) cat despre jante,mie nu imi place culoarea in rest imi plac. Fiecare cu gusturile lui :D
0721436069 sau 0766212169 suna si te intelegi cu el,ii serios si face treaba buna. numai stiu cum il cheama dar ii de pe forum yoyo_tim |
Multumesc frumos, si sa ai grija de masinutza......BFT8):lol:
|
Mersi la fel. bafta si tie!!
|
4 Attachment(s)
Poze poze poze! (scuzati claritatea,sunt facute cu tel si ploua)
Cateva mici imbunatatiri...:D Am pus folie de carbon pe nari,ramele de la proiectoare si un pic la usi :-) Din lipsa de fonduri pt semnale smoked am pus si pe alea folie ca nu imi placea cum arata: farurile negre si semnalizatoarele albe :oops: Pe sfarsitul saptamani vopsesc si etrieri..inca nu stiu in ce culoare :???: Deocamdata ma ocup de lucruri marunte, este criza :cry: PS. pe sfarsitul saptamani vreau sa fac o sedinta foto daca ma lasa vremea :shock: |
hai ca arata bine:)
mie cel putin imi place,mai ales ca ii investitie minima legat de semnale si arata de effect,depinde si cat tine;) bara ai lovit-o sau asa era? din ce in ce mai promitatoare,hai cu miciile chestii ca astea se aduna si va fi frumos la sfarsit(ex semnale+faruri smoked + prelungirea aia =botul arata frumos frumos) bafta |
Bara nu am lovito eu,mio frecat-o unu in parcare,trebe sa o duc sa mio fac pe asigurare,bara aripa si ornamentul de sub far. Asa ii cum spui tu, lucruri mici dar de efect :D la exterior mai am putin si gat ce miam propus,mai am de pus eleron luneta,sa o las mai jos,stopuri cu led + cateva lucruri minore,dupa aia ma ocup de interior si audio,cu partea mecanica stau destul de bine,imi trebuie numai bratele pe fata si suporti de la motor.
La ce prelungire te referi? :???: |
bad boy ma refeream,schimba mult botul,pare mai bemewe:)...
bafta,si eu aspir la un e46,masini cu potential si foarte ok...spor cu ea si hai cat de curand sa auzim ca esti gata,desii todeauna este ceva de facut |
La cat mai multe modificari si la cati mai multi km.,sa o stapanesti cu placere si sa ai grija de ea.8)
|
Quote:
si un pic cocosata sa se mai vada si al treilea stop de frana ?:D |
inca nu am cautat, dar de gasit sigur gasesti!
|
fromoasa masinuta,atat jantele alea sunt ciudate cu vopseaua aia! probabil ca vor da bine cu miezul gri si booozele polishate!! bafta:D
|
nu sunt jantele de la Flavio Briatore? ADF'u!!:D
|
Ba da sunt de la ADF tata jantelor din zona:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning