Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

nt98adu 01-11-10 18:48

Re: Tico B-99-SAA

Frumos Ticozaurul:twisted: Pacat de incident, dar poti rezolva usor cu ajutorul prietenilor. Nu pune banda pe far ca omori oglinda repede. mai bine bagi sticla oferita de @sebastian si salvezi farul. Jantele sunt de efect si dau foarte bine. In rest, spor la modificari!;)

Alex30 01-11-10 19:01

Am uitat sa iti zic ceva Liviule...ca tot m-a intrebat opia de Tico ala de la mine care e facut lego...nici acum nu l-au luat de aici. Am trecut in seara asta si avea bara fata...acum nu stiu cat e de ok pe partea de unde a inceput sa se faca lego

Ps: Care vreti piese gratis pentru Tico...gasiti la Piata Muncii :lol:...(joke..)

bib_andrey 01-11-10 20:16

Aiurea faza cu cainele..de abea o facusei..e bne ca nu a fost mai grav..

Numai BASESCU asta e de vina..:))

Lasa man ca nu e grav..hai bafta

B-99-SAA 02-11-10 08:55

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3776105)
Frumos Ticozaurul:twisted: Pacat de incident, dar poti rezolva usor cu ajutorul prietenilor. Nu pune banda pe far ca omori oglinda repede. mai bine bagi sticla oferita de @sebastian si salvezi farul. Jantele sunt de efect si dau foarte bine. In rest, spor la modificari!;)

Mersi de aprecieri. La ce banda te referi? E o dunga de "scoci" d-ala transparent ca sa nu intre apa. Jantele vor fi altele in primavara probabil... dar cred ca dau bine si astea momentan.

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3776154)
Am uitat sa iti zic ceva Liviule...ca tot m-a intrebat opia de Tico ala de la mine care e facut lego...nici acum nu l-au luat de aici. Am trecut in seara asta si avea bara fata...acum nu stiu cat e de ok pe partea de unde a inceput sa se faca lego

Ps: Care vreti piese gratis pentru Tico...gasiti la Piata Muncii :lol:...(joke..)

Cu Tico ala am un plan... :lol: Vreau ceva de pe el, ca oricum sta acolo de 1 luna gen... E politie in zona p-acolo? Sa stiu ca nu ma surprinde in flagrant (iti povestesc eu cand ne vedem).

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3776452)
Aiurea faza cu cainele..de abea o facusei..e bne ca nu a fost mai grav..

Numai BASESCU asta e de vina..:))

Lasa man ca nu e grav..hai bafta

Da, naspa.... Sa stii ca el e de vina!

In concluzie, astept salariu sa vad daca reusesc sa surprind cu ceva pentru asta mica.... :lol: Nu promit inca nimic, nici nu dau din casa, dar e posibil sa vina....

Alex30 02-11-10 09:11

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3777654)
Cu Tico ala am un plan... :lol: Vreau ceva de pe el, ca oricum sta acolo de 1 luna gen... E politie in zona p-acolo? Sa stiu ca nu ma surprinde in flagrant (iti povestesc eu cand ne vedem).

Nu e boss politie, nu e nimic. Vorbim azi :lol:

NightClubRacer 02-11-10 22:04

numai scrieti ma ca vreti sa furati piese si etc pe forum :lol: hotilor!!! oricum vreau si eu niste jante...am vazut pe un logan de politie :D deci ma ajutati?

on topic: frate am auzit ca vrei s-o lasi mai jos pe fata, sau sunt doar zvonuri?! :rolleyes2

sebastyan2001 03-11-10 01:19

Liviule cand vi cu mp3 sa il duc la facut sa imi dai si adresa ca trb sa imi fac si eu masina dupa accident si am nevoie de piese :D :)) .

B-99-SAA 03-11-10 12:36

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3778593)
Bai hotilor :-w

ALO 112 ? :lol: sunt 2 indivizi pe la muncii vor sa ia cv de pe un tico..:lol:

Bai termina :lol: Daca suni undeva te caut si-ti fac face-lift la Clio :lol:
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3778634)
ALO ? Andrei? Sa te duci naibii ma :)))) taci ca ne strici combinatiile aici...mai bine ai veni sa ne dai o mana de ajutor sa terminam mai repede :lol:

Daca intra vreun gabor pe aici: Glumim si noi sefu'...plictiseala asta :lol:

Da ma, buna aia cu plictiseala :lol:
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3779495)
:)))...Liviu usor usor le rezolvi pe toate

Da Vali, stiu. Mersi.
Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3779558)
voi nu sunteti normali :)))......

PS:... unde ziceai ca e tico ala mai exact? :-":-"

Ba suntem, suntem destul de normali :D Stai sa termin eu cu tico ala si-ti dau adresa :lol:
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3779608)
Bine ai venit printre aia normali :)))

Ai PM...e mai sigur asa :lol:

Liviule...n-ai facut nici acum ma calculatoru ? :D...hai sa vina banii mai repede sa vina si surprizele alea...Mersi ca ai fost cu mine la Mihai

Nu l-am facut ma, a decedat, astept altu dar nu sunt $$$ pentru asta.... Cu placere, a iesit marfa capota! :)
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3780018)
numai scrieti ma ca vreti sa furati piese si etc pe forum :lol: hotilor!!! oricum vreau si eu niste jante...am vazut pe un logan de politie :D deci ma ajutati?

on topic: frate am auzit ca vrei s-o lasi mai jos pe fata, sau sunt doar zvonuri?! :rolleyes2

Nu mai scriem ma nimic de dezmembrari aici :lol: Cu jantele de la politie nu te pot ajuta, aia au antifurturi :) Zicea opia ceva de lasat, si m-a pus pe ganduri... nu sunt sigur inca... d-aia nu ti-am zis nimic. Astept sa vad cum vine pe table si dupaia vorbim, ca s-ar putea sa mai am ceva de discutat cu tine...
Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3780377)
Liviule cand vi cu mp3 sa il duc la facut sa imi dai si adresa ca trb sa imi fac si eu masina dupa accident si am nevoie de piese :D :)) .

Nu am benzina acum, daca tineam minte treceam aseara ca eram relativ aproape dar am uitat :( Iti dau un telefon diseara, poate ti-l dau la facultate intr-o zi. Piese... nu stiu exact ce mai gasesti pe el, vezi ca sunt mai multi p-aici care cauta :lol:

In concluzie, vineri sau luni vine salariu, doar ca au intervenit anumiti factori.... Sper sa ajunga tablele la mine cat mai repede, si daca dau jantele o sa vina si surprizele (toate care mi le-am propus). Deci acum ramane sa.... astept.

NightClubRacer 08-11-10 00:24

poate faci rost de ceva banuti si iti dau niste jante misto rau si ieftinele! ;) app am auzit ca ai un nou player pe masina

bib_andrey 08-11-10 19:06

1 Attachment(s)
Da da da..ia zii Liviule cum e cu Cd-player`ul ala?

Uite si dovada..asa ca hai varsa tot :))

aXXo 08-11-10 19:07

Varsă tot nene :D !

matheo66c 08-11-10 19:53

Ce te-au turnat astia mici.:))).e Sony cu USB?

NXdev 08-11-10 19:54

Poate baiatul voia sa va faca o surpriza :D.E player-ul cu card(bancar) ?

aXXo 08-11-10 19:57

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3795994)
Poate baiatul voia sa va faca o surpriza :D.E player-ul cu card(bancar) ?

Dupa mine, pare un Blaupunkt...:-s ele sunt mai patratoase :D (si cu card)

SKR* 08-11-10 20:10

Pare Kenwood, oricum, calitatea pozei este exceptionala :)))) :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning