![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Frumos Ticozaurul:twisted: Pacat de incident, dar poti rezolva usor cu ajutorul prietenilor. Nu pune banda pe far ca omori oglinda repede. mai bine bagi sticla oferita de @sebastian si salvezi farul. Jantele sunt de efect si dau foarte bine. In rest, spor la modificari!;)
|
Am uitat sa iti zic ceva Liviule...ca tot m-a intrebat opia de Tico ala de la mine care e facut lego...nici acum nu l-au luat de aici. Am trecut in seara asta si avea bara fata...acum nu stiu cat e de ok pe partea de unde a inceput sa se faca lego
Ps: Care vreti piese gratis pentru Tico...gasiti la Piata Muncii :lol:...(joke..) |
Aiurea faza cu cainele..de abea o facusei..e bne ca nu a fost mai grav..
Numai BASESCU asta e de vina..:)) Lasa man ca nu e grav..hai bafta |
Quote:
Quote:
Quote:
In concluzie, astept salariu sa vad daca reusesc sa surprind cu ceva pentru asta mica.... :lol: Nu promit inca nimic, nici nu dau din casa, dar e posibil sa vina.... |
Quote:
Nu e boss politie, nu e nimic. Vorbim azi :lol: |
numai scrieti ma ca vreti sa furati piese si etc pe forum :lol: hotilor!!! oricum vreau si eu niste jante...am vazut pe un logan de politie :D deci ma ajutati?
on topic: frate am auzit ca vrei s-o lasi mai jos pe fata, sau sunt doar zvonuri?! :rolleyes2 |
Liviule cand vi cu mp3 sa il duc la facut sa imi dai si adresa ca trb sa imi fac si eu masina dupa accident si am nevoie de piese :D :)) .
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In concluzie, vineri sau luni vine salariu, doar ca au intervenit anumiti factori.... Sper sa ajunga tablele la mine cat mai repede, si daca dau jantele o sa vina si surprizele (toate care mi le-am propus). Deci acum ramane sa.... astept. |
poate faci rost de ceva banuti si iti dau niste jante misto rau si ieftinele! ;) app am auzit ca ai un nou player pe masina
|
1 Attachment(s)
Da da da..ia zii Liviule cum e cu Cd-player`ul ala?
Uite si dovada..asa ca hai varsa tot :)) |
Varsă tot nene :D !
|
Ce te-au turnat astia mici.:))).e Sony cu USB?
|
Poate baiatul voia sa va faca o surpriza :D.E player-ul cu card(bancar) ?
|
Quote:
|
Pare Kenwood, oricum, calitatea pozei este exceptionala :)))) :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning