![]() |
Re: Duminica 14 MAI - CURSA LEGALA la Tg Jiu soldata cu o persoana decedata
Quote:
Cat despre selectarea participantilor o sa se faca o selectie. La multi nu o sa le convina dar se va face pe viitor. |
Quote:
|
Quote:
|
nu te-am luat peste picior .....dar de exemplu eu stau mai mult in germania ca lucrez dar sunt un pasionat in ale tuningului si le am si cu covrigu si vin la mare in vizia la parinti si aflu de o cursa ...normal ca o sa particip...o sa-mi zici u mie sa nu particip ca nu ma cunosti?....Pana la urma ursu are dreptate ...organizatorii trebuie sa gandeasca traseul in asa fel incat sa elimine posibilitatile de accident si unde este posibil sa fie un eveniment sa nu stea nimeni...nu ai dreptul sa interzici participarea unora .....
De exemplu aici la Tg Jiu organizatorii o sa fie trasi la rasp ptr ca nu au avut salvare si ce nu au mai avut ei....Daca le aveau si respectau contractele semnate nu aveau ce sa li se intample lor....doar moral ca nu s-au gandit ca un idiot baga blana in treapta 1 si vrea sa si controleze masina . Chestia e f dificila si doar organizatorii decid cine si cum participa...si daca interzice mai multe persoane pe motiv ca nu sunt soferi buni e posibil sa se lase si cu procese... |
Treaba cu crearea unui circuit sigur nu prea stiu daca exista...
la prisma cand mergeam la indemanare era destul de sigur pentru ca in fata noastra aveam o teava destul de groasa in care(doamne fereste) se oprea masina si nu intra in noi publicul... Dupa parerea mea nu stiu daca exista un circuit 100% sigur...stau si ma gandesc care ar fi acela pentru ca daca este unu voit sa o faca o face... Acest incident trebuie sa traga de maneca si pe cei care stau pe margine si se uita deoarece daca si ei ar respecta niste reguli care li se impun s-ar diminua cu mult riscul aparitiei unor incidente de acest fel. De nenumarate ori am vazut cum romanii nostrii stau si se uita si neintentionat depasesc limita impusa de organizatori iar daca vin badigarzi sa le zica fac ca trenu in gara ca ei au platit sa vada curse nu sa il vada pe ala de langa...sa speram ca ne vom civiliza si noi intr-un al 13 ceas...Acum nu acuz ca femeia acea era devina dar expun aici ce am vazut pe la curse... Nimeni nu vrea sa auda sau sa fie implicat intr-un asemenea accident dar daca stam sa ne gandim avem si noi si ei si toata lumea are vina... Acest incident a patat foarte mult cursele din Romania si asta trebuie sa ne fie un fel de semnal de alarma...sa speram ca daca ne civilizam TOTI incluzand spectatorii,concurentii,organizatirii pentru ca daca ne vom civiliza vom fi mai buni! |
dmx eu nu ma referam la tine sau la ursu ci la altcineva dar cred eu ca e si asta o varianta pt viitor poate se va intampla poate nu si oricum eu mai sus am zis ca ar fi mai bine sa participe doar cei ce fac parte dintr-un club ca parerea mea e ca cei care fac parte dintr-un club sunt mult mai experimentati decat unu care se gandeste el ca nu are ce sa faca acasa si hai sa ma rup si eu in figuri dar e prost
la liniute zic eu ca e mai simplu dar la indemanare e mult mai greu si partea cu spctatorii iti zic eu ca nu o sa fie nici in al 99 lea ceas pt ca multi habar nu au de forumul asta sau de ce sa intamplat la tg jiu orlando eu ma refeream la ceva de genul pistelor americane de dragstere care au pereti de ciment si nu pot parasi pista asta in cazul liniutelor iar la indemanare sa se folosesaca macar un "perete" de gume ca asa prostu nu isi strica prea mult nici masina si zic eu ca la cate gume schimba uni in loc sa le arunce mai bine sunt stranse si folosite ca pereti despartitori sau nici asta nu se poate ??? |
e o idee buna asta cu cauciucurile de delimitare, mai ales ca delimitarea de spatiul pentru public la un traseu de indemanare nu e foarte mare...
|
e bine macar ca una din 10 ideei deale mele e buna :) glumeam sunt o gramada de ideei care se pot pune in aplicare doar ca tre sa luam lucrurile mai in serios atata tot cred eu
|
Mai baietzii la aceasta cursa a fost greseala ORGANIZATORILOR CA NU A LASAT spatziu destul .in al doilea rind la o cursa de indeminare viteza maxima admisa e de 30 km/h iar traseul nu trebuie sa depaseasca 3 minute .
pai daca la noi la cursa era asa ceva mA refer la organizarea proasta adica fara gardurii de protectie si alte norme elementare de protectie va zic eu ca nici macar nu dadea drumu la cursa (noi am stat 30 min ptr ca nu venea ambulanta) |
Quote:
|
Park ultima data a zis ca a murit ??
|
Cine a spus ca e vina femeii nu prea are cap si nici bun simt ... pai femeia aia era in zona in care era considerata sigura ... de catre organizatori.
Ala nu avea nici o treaba si a fost gresala lui ... dar .... Cum poti tu ca organizator sa faci o astfel de cursa.... o cursa de indemanare pe o strada de acest gen ... acolo nu era loc deloc pentru o asemenea situatie ... daca pierdea oricine masina de sub control facea victime ... totusi trebuie sa te gandesti la asa ceva ... nu e posibil... Am vazut si cursa de la buzau unde nu se putea filma de oameni care erau in mijlocul pistei ... E vina organizatorilor si a politiei si a tuturor celor care au autorizat o astfel de curse in acel loc. Daca ala cu skoda nu gandea mai mult, si nu stia sa conduca o masina ... asta inseamna ca organizatorii,politia si autoritatile locale trebuia sa spuna: lasa ca daca e un accident raspunde ala care il cauzeaza. Sa nu ne miram ca din cauza unor astfel de evenimente, o sa sufere toti organizatorii si toate cursele din Romania ... Poate se invata din greseli .... asta e ... bagam mai multi bani in organizare si taxam mai mult la intrare ca sa ne scoatem banii dar macar sa se ofere siguranta. Pai la raliu daca iese unu de pe drum si omoara un om trebuie sa fie vina lui ... pai nu, ca normal ar trebui sa-i fie interzis de catre organizator acelui om sa stea acolo, pt ca lucrurile astea se fac cu capul ... nu doar ca sa se faca ... |
De asta imi era frica!
Uite asa usor usor se vor bloca cursele de amatori. Mare pacat! |
SirNenea no offence dar vii cu niste idei cam stupide pt ca iti convin tie. Eu daca nu-s membru in vreun club si vin la concurs imi zici mie ca nu stiu sa-mi stapanesc masina?
pai pun pariu ca la driftshow cand a fost la Prisma au venit si membri din cluburi care au demonstrat ca cel putin cu driftingul n-au nici o tangenta. s-au inscris numai ca sa arate ce elegant patineaza roata de pe interior fata. sau ca sa se faca un campionat in care sa nu se mai permita inscrieri... crezi ca aia care se inscriu is sfinti si restul is varza? no offence dar propunerile tale is niste aberatii. |
eu nu cred ca sunt niste aberatii si doar miam zis parerea si teas ruga sa fi mai calculat cand vb ca nu imi place atitudinea ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning