![]() |
Re: all about sound
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D
Quote:
|
Quote:
baietii io va salut si va las o saptamana fara raspunsuri pentru ca imi iau azi zborul in tunisia ma duc la tzatzii goalii :):) si imi vand nevasta pe 3 camile :):)...szambi nu ma suna pana sambata viitoare ca nu imi meriti sa iti raspund :):) 2 3 dolari :)paste fericit!!! anterior si ulterior!!! |
ai grija ce faci cu arabii MOREEEEEEE !!! de ramai acolo sechestrat vom vedea cat meriti tu sa trimit pentru rascumparare ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
* 4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS * 2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS * 4 ohmi, in punte: 1 x 240W RM Pretz 230ron,deci ramai cu o carutza de bani:lol: |
Quote:
MRP-M450 RMS Power (at 14.4V THD+N, 20Hz-20kHz) * Per channel into 4 ohms: 220W x 1 (1% THD) * Per channel into 2 ohms: 400W x 1 * Brigded 4 ohms: 600W x 1 pretz undeva la 6 milioane8) |
de ce e asa de liniste aici?
|
Quote:
|
Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare
Szambi77 o intrebare , care ii diferenta intre un subwoofer in incinta Bass-Reflex si subwoofer Band Pass, incinta din MDF 3/4":?: :?: :?:
Sunt 2 subwoofere JBL , modelu GTO 1204BR si GTO 1204BP. Dupa parerea ta care ii mai bun? La putere is la fel 300W RMS(MAX 1200W). Si difuzor GTO 1204, diametru 300 mm in amandou. Normal is la fel numai incinta difera. Dupa parerea ta care ii mai bun? Mersi |
Quote:
|
Am de un an si in masina montat Mp3 Player Pioneer DEH-4800MP , amplificator JBL CS60.2 cu un subwoofer JBL GTO 1204BP 300W RMS(MAX:1200W) si boxe JBL GTO 627 60W RMS(MAX:180W) in usi.
Cand luat subwooferu eu am vrut modelu GTO 1204BR cu incinta Bass-Reflex. Pana la urma n-o fost pe stoc si a fost montat modelu GTO 1204BP Band Pass, cu incinta din MDF 3/4, pe care am primit la pretul celuilalt. Pana la urma am iesit bine ca la pret ii mai scump. Tot am cautat ca care ii faza ca nu prea ma pricep. Care ii diferenta intre ele. Acuma mai lamurit. Pana la urma am iesit si la pret mai bine si la calitate daca bine am priceput. Daca zici ca suna mai bine :) Oricum nu-mi place sa sune "bum bum" :) Si asa la jumate tremura caroseria ;) Na bine. Mersi de informatie :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning