Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Chevrolet (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet.html)
-   -   Chevrolet Aveo (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/17291-chevrolet-aveo.html)

LeoKinG 01-08-07 11:25

Re: Chevrolet Aveo

Ieftin...ma asteptam la mai mult!

sorcova 03-08-07 13:14

Salut!
De ieri sunt posesorul unui Aveo si sunt tare incantat.
Cine poate sa-mi recomande o alarma potrivita?
Multumesc!

Aly_Soprano 03-08-07 13:16

cred ca UNGO este cea mai buna !

Aly_Soprano 03-08-07 13:19

Mie imi vine saptamana viitoare ! la ce pret te-a dus masina? ca pe mine m-au sunat astia de la Aveo ieri si mi-au spus ca mi-o da cu 1600 Euro mai ieftina ....si am comandat Platinumul! ala cu full pe el ! masina a venit este in parc ..am vazut-o numai ca mi-o da saptamana viitoare

sorcova 03-08-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Aly_Soprano (Post 1028405)
Mie imi vine saptamana viitoare ! la ce pret te-a dus masina? ca pe mine m-au sunat astia de la Aveo ieri si mi-au spus ca mi-o da cu 1600 Euro mai ieftina ....si am comandat Platinumul! ala cu full pe el ! masina a venit este in parc ..am vazut-o numai ca mi-o da saptamana viitoare

Eu am AVEO de 1,4 Direct Plus si m-a costat 9900 Euro, cu 180 Euro in plus fata de lista de preturi, pentru ca este model 2008. Reducerea este de 8% din pretul final al masinii.

andreiu21ct 12-08-07 02:58

Am mers si eu de cateva ori cu Kalos/Aveo si mi-a palcut cum merge. silentios, spatios, comfortabil... ma gandeam si eu sa ma bag la una ca tre sa vina carnetu in 2 luni. apoi am auzit de testele Ncap.. si m-a cam demoralizat rezultatul. 1 stea jumate... oricum nu e problema doar la aveo...cred ca e cam prob generala la chevroletul asta..daewoo-ist:) . deci, voi , ce ziceti?

MERITA SA CUMPERI ACEASTA MASINA? DACA NU, CARE SA FIE ALTERNATIVA IN ACEEASI SUMA DE BANI?

sorcova 12-08-07 11:45

Quote:

Originally Posted by andreiu21ct (Post 1042106)
Am mers si eu de cateva ori cu Kalos/Aveo si mi-a palcut cum merge. silentios, spatios, comfortabil... ma gandeam si eu sa ma bag la una ca tre sa vina carnetu in 2 luni. apoi am auzit de testele Ncap.. si m-a cam demoralizat rezultatul. 1 stea jumate... oricum nu e problema doar la aveo...cred ca e cam prob generala la chevroletul asta..daewoo-ist:) . deci, voi , ce ziceti?

MERITA SA CUMPERI ACEASTA MASINA? DACA NU, CARE SA FIE ALTERNATIVA IN ACEEASI SUMA DE BANI?

La suma asta de bani, Aveo nu are concurenta. Ma refer la design, dotari, dimensiuni, confort. Succes!

Aly_Soprano 12-08-07 21:26

mie mi-a venit acum 2 zile masina ,,, este super , credema ca am testat tot ce exista pe piata , si lucrez in domeniul auto de 10 ani este singura masina la pretul asta care isi merita bani ! Apropo de teste ncap alea se fac la max 50 km pe ora nu sant relevante. Oricum masina are o tinuta de drum foarte buna ..am facut 700 de km cu ea in 2 zile pot spune ca este super ok.

ce minusuri are este ca are o suspensie cam rigida atat! in rest ok
A mea este Full-ul cu tot pe ea cu motor 1.4l 16v

bella 13-08-07 16:20

buna!cei care aveti deja un aveo, imi poate spue cineva cat consuma in oras si cat in afara?

Aly_Soprano 14-08-07 10:13

al meu mi-a luat 6.6 mixt ....dar este motorul nou ....dupa 3000 km se va mai lasa motorul si va consuma mai putin ! dar sub 8% in oras sa nu te astepti ! depinde ce motor ai ! al meu este de 1.4l 16v

bella 15-08-07 13:32

Quote:

Originally Posted by Aly_Soprano (Post 1045831)
al meu mi-a luat 6.6 mixt ....dar este motorul nou ....dupa 3000 km se va mai lasa motorul si va consuma mai putin ! dar sub 8% in oras sa nu te astepti ! depinde ce motor ai ! al meu este de 1.4l 16v

Multumesc mult de informatie;
Modelul care l-am comandat e tot platinum,full options,dar nu mi-a venit inca,il astept.
Stie cineva cat costa sa pui scut la motor?poate s-a mai pus intrebarea asta si-mi cer scuze daca repet.

Multumesc,

Dezmem 15-08-07 21:40

Avem piese pentru un Aveo din 2006 (benzina 1.4).Pentru detalii http://www.dezmembrari.ro/cauta_anun...=&piesa=&pag=1
sau [email protected] 0730 002 004

Cu stima

ptr1aa 16-08-07 21:06

Salut sunt nou pe aici si nu prea ma pricep la masini.Am carnet de vreo 3 ani dar nu am condus si mi-am comandat de 2 zile un chevrolet aveo direct 3 1,2 motorul SOHC aer cond. manual si geamuri electrice fata cam atat total 9107 euro cu reducere include si vopseaua.Ce vreau sa va intreb este daca am facut alegere proasta la motor ptr. ca am citit pe net ca SOHC este cam depasit si daca se folosea un DOHC la motorul asta de 1,2 era tare eficient si consuma si mai putin.Masina inca nu o am cica tre sa vina in maxim 30 zile si ma gandeam daca sa ma duc repede la dealer si sa ii zic sa imi dea un 1,4 DOHC care este mai eficient si din hartie diferenta de consum este de 0,3.Acum eu fiind incepator in a le condusului chiar nu imi trebuie 94 CP dar e pacat sa nu ii am chiar daca nu merg tare si diferenta de consum este asa de mica intre ele , mai tarziu cand prind experienta o sa imi para rau asta bineinteles daca consumul este cum scrie pe hartie ca daca nu este asa si motorul de 1,4 consuma substantial mai mult decat 1,2 atunci ptr. mine nu se merita la ce am eu nevoie (carat marfa).

LeoKinG 16-08-07 21:12

Si`a facut cineva casco la Aveo?Cam cat costa?Si numar de inmatriculare ales de mine cam cat costa si ala?

lucas_hrv 17-08-07 00:38

sal,
am si eu niste intrebari legate de "aveo"
1. mod de creditare. cat trebuie sa fie avansul(10-20%), cat te ajunge o rata pe 5 ani...(exemple concrete daca avetzi)
2.stiti ceva promotzii/oferte care sunt acum legate de aveo pe la dealeri???
3. finisajele sunt ok....sau....(interior/exterior)
4.Aveo 4 uşi Platinum 1,4i 16V 94 CP...e ok???...am vazut ca e cea mai echipata...
5. mai tre' sa bagi ceva bani in ea apoi ( am obs ca toti v-ati luat "scut")

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning