![]() |
Re: Cursa de acceleratie, Suceava, 28.05.2006
Imi pare rau ca au loc discutii de genu acesta,ceea ce este inevitabil,dar cum a spus si stefan de la suceava(supra), baietii au venit pregatiti si au plecat pregatiti!
Heparule nu o lua in nume de rau, dar limiteaza-te la cat poate masina, cand o sa poata mai mult nu o sa mai fie loc de nici un comentariu! Referitor la golful 3 gti,te grabesti cu afirmatiile, masina nu este de unde zici tu si cu siguanta nu a costat 4000 de euro, si ptr. linistea ta sufleteasca te anuntz ca nici golful 3 nici astra mea nu au suferit modificari si chiar daca ar fi suferit vreo modificare nu inteleg care ar fi fost problema, ptr asta sunt liniutze, sa aratam care e mai bun modificat sau nu! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar macar sa nu spuna ca nu o facut nimik la ea ca toti spun asha .... iasi cu suceava ar trebui sa fie prieteni buni nu dusmani ... sau se rezboiasca .... tin sa precizez ca o fost prima cursa a mea ... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
in loc sa fiti multumiti ca ati avut parte de un spectacol adevarat voi va certati, au fost in jur de 25 de masini din Iasi, ceea ce inseamna mult de tot. Nu cred ca au mai fost asemenea deplasiri intr-un numar asa de mare. Apropos .. Heparule masina aia ar trebui sa rupa si sa manance asfaltul ... pacat ca o conduci tu ;) oricum felicitari ptr masina. acestea fiind spuse haideti sa ne concentram asupra sesiunii ( unii si asupra BAC-ului ) ca dupa sa fim relaxati si sa ne indreptam privirile si masinile spre cursa de pe 25 iunie :) |
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Gata ma. Heparu, ai luat bataie, nu este un capat de lume. Ai timp sa castigi, a fost doar prima ta cursa. De asemenea, nu este vina lor ca la start patinai de inebuneai. Ai timp sa repari greselile astea. Ne intindem de cateva pagini la o discutie care nu isi are rostul. Ai timp sa recuperezi. De asemenea, o cursa de acceleratie inseamna masini modificate, si atata timp cat nu o sa avem un dyno mobil si timpul necesar pentru a verifica fiecare masina, asta este situatia. Normal ca fiecare incearca sa creasca cum poate puterea motorului. Si eu voi face la fel. Si eu voi schimba ceva setari la masina. Nu tin minte ca anul trecut sa fi facut atata scandal cand mi-am luat-o cu Fiatul de la GTI. Asta este. Nu putea masina, am vandut-o si mi-am luat altceva. Vreau sa intelegeti ca aici este vorba si de placerea de a te da. Normal, este mai bine cand castigi, dar nu uita si placerea din timpul cursei. Eu sincer vin pentru placerea de a ma da. Accept pe oricine ca si concurent, chiar daca iau bataie chiar daca nu. Va rog frumos incetati discutiile astea inutile. |
Cursa de pe 25 Iunie unde va fi?(scz dar nu stiu) trebuia sa vin si eu la suceava dar nuh am ajuns din pacate.. parerea mea cum ar fi trebuit sa se faca grupe sa facut bine dar trebuia sa se tina cont de:Nu stiu sa va spun exact dar am vazut tot la o cursa de pe 4 tuning. de ex daca are turbo si nu e trecut in certificat ca motor turbo ii adaugam 50% cai din caii care ii are masina asa si al cipuri vreo 10% la filtre nos etc.. ZBAY
|
Daca ar fi sa ma agit sau sa ma supar ca Heparu la cate batai am luat pana am invatat sa plec ... nu as mai fi venit la Suceava . Inveti din fiecare cursa daca vrei ... esti mai bun a doua oara , dar nu iti critica adversaru . A fost frumos dar nu stricati totu prin critici idioate de a doua zi . Vom veni
si pe 25 si va vom da ocazia la o revansa ... asa ca in loc sa va suparati luati si schimbati pe la masina ce e stricat ca sa fiti mai multumiti data viitoare ;) , sau chiar mai bine imbunatatiti ceva pe la masini . |
ok de ne vedem la suceava tot pe aeroport pe 25 iunie nuh?. eu zic ca asa ar fi fost mai corect fata de toti. organizatorii stiu mai bine....
|
Victor, cursa va fi tot pe aeroport.
|
tu diii airpooort...
|
Quote:
|
daca s-ar incepe o cursa mai devreme..pe la 8 asa,s-ar face cronometrari pe 400 m...si s-ar face grupele in functie de timpii obtinuti(daca s-ar incerca sa se fure la timp,s-ar vedea cate ceva).
sau,daca ar fi cinstiti cu puterea motorului,s-ar imparti C.P./kg masina si ar fi o lupta stransa si cinstita. ca dupa certificat,vine unu care-l stiu cu ceferticat de 1.6-90 C.P. si el sub capota are ditai Coswothu' de 2.9- 200 C.P. |
Quote:
mersi ionutz voi veni cu Un Opel Manta rosu cu spoilere albe, Abia in august o fac tot de la a la Z ii dedic o luna de reparatii vopsitorit,styling etc. tot. pana atunci nuh bag nici un leu asa .. ne vedem acolo |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning