![]() |
Re: Opel Astra OPC sau VW Golf GTI
ok.fiecare e cu parerea lui si la asta se rezuma totul.asta am zis in unul din posturile mele de mai sus. posesorul de GTI zice ca e cel mai bun...bla bla.cei care sunt cu opel-ul zic ca nu e adevarat.eu iti zic asa.sa apara un OPC la curse,ca vad ca de GTI e full,si vedem cum sta treaba.ca e treaba din soft la OPC cu 240cp. asa o fi,nu stiu.esti mai mare ca mine si tin cont de ce zici.la VW de ce nu sunt tot 240cp daca motorul duce?sa stiu si eu.le-a pus cineva pistolul la tampla si le-a zis "max 200!!!nu aveti voie mai mult!"sau care e treaba?pe bune,imi poti raspunde pe PM daca vrei.la roata GTI are vreo 150cp asa am vazut.cat are OPC?ca si el pierde,normal.stie cineva?sa raspunda atunci. sa zicem X are GTI si scoate ~13s pe 400m.are cineva OPC sa vina cu timpul lui sa vedem care e?NU!Deci in ce baza se vorbeste ca e mai prost OPC?tu ai urcat in OPC?stii calitatea finisajelor?cand faci o comparatie ai nevoie de 2 sau mai multi termeni,subiecti,cum vrei tu sa le zici.baieti,voi aveti un termen (GTI) al doilea il aveti(OPC)?eu nu vb numai de liniutze si altele figuri.eu vb de o MASINA.aspect,calitate fiabilitate si performante.UN TOT unitar.daca nu aveti OPC sa vedeti cum stati in el,cum se conduce,cum accelereaza,daca vibreaza plasticele pe usi la muzica data mai tare,sau sa lipiti cu super glue garniturile de la usi ca la VW ,nu faceti comparatii ca si voi tot de ce e pe hartie va bazati.ca voi ii da-ti 13s pe 400m OK de acord .dar v-ati dat cu un OPC sa vedeti ce si cum?nu o sa mai postez decat in momentul in care o sa fie prima cursa OPC vs GTI la noi ,si asta cred ca foarte curand.numai bine la toata lumea.
|
astia care sustin foarte convinsi k opel gtc e mai bun decat gti ??? are careva un gtc ????? dak are il invit sa ne dam putin k sa se trezeasca la realitate . cat despre opc , credk astia care tot dau din papagal pe aici k opel opc face si drege , aveti careva ?????????????? hai nu mai vorbiti degeaba k ma iritati. (stii...si veyron e mai tate decat gti ....bla bla bla)
|
extraordinar , ai impresia k sa`ti dai cu parerea treb sa ai anumita masina???
inseamna k ar treb sa aiba fiecare toate masinile de pe forum???hai k esti pe langa... |
@cosmin..atat iti raspund: de ce au pus 200 si nu mai mult? chestie de marketing, atat au considerat ca e de ajuns. daca puneau 240 erau prea aproape de R32 si interveneau si peste leon. au avut 180 pe ultimul GTi si pe leon 180 si 225. GTI s-a vandut mai prost ca leonul.
dc sa puna 240 cand are R32 250? sau trebuia sa il duca pe asta mai sus? se pare ca va aparea si R36. de obicei constructorii nu pun motorul la limita. vezi ca 150 cai la roata cu GTi e o chestie aiurea. a fost demonstarata ca nu e asa. nu mai stiu unde..dar stiu sigur. in OPC nu m-am urcat, dar in cateva GTi da. si in destule opeluri ca sa imi dau seama ca nu sunt "acolo". am mers si cu vectra GTS, si ca nivel de echipare sta bine, dar totusi parca e mai cu bun gust Passatul. cand cumpar o masina nu ma uit doar la obiectul de fier care imi va sta in fata blocului. ci la marca, sentiment, devalorizare pe parcursul anilor. si aici tot sunt de parerea ca vw bate opel. nu zic, si OPC si GTC arata bine. poate pre ***uristic pt mine, da asta asa e. recunosc ca arata bine. poate printre cele mai frumoase opeluri, dar cand vad si aud si merg cu un GTi simt altceva. asa sunt eu ... si vad ca si altii ca sunt destule GTi si detsule VW. |
@sasha: ideea era daca tot ne dam cu parerea, si nu vb aiurea, macar sa stim despre ce vb..sau macar sa fi condus masina respectiva, sau macar sa fi mers cu ea...
asa eu pot zice ca F1 e mai buna decat Gallardo...pe ce baza? ca zic restul? tu zici ca Gallrado e mai buna..si unde ajungem? ca nici unu nu are cu ce sa sustina afirmatia. |
poate am condus Gallardo =)) =)) =))
app ieri a fost prima mea ora de sofat ;) :)) [sry 4 offtopic] |
vb de realitate nu diferite NFS.
|
am inteles...am zis k un spirit de gluma faza cu Gallardo....;)
|
pai r32 din cate stiu e o masina cu tractiune 4x4, deci are mai multe avantaje. ce-i drept in gti ai mai mult spatiu decat in gtc, dar materialele de pe astra gtc/opc nu mi se par sub cele din gti. e adevarat ca opc-urile sunt mai rare dar si mai scumpe ...
ps: modificarile dintre astra opc si gtc de 200 de cai nu consta doar in chip ;). daca era asa nu exista si versiunea de remapare pentru opc care urca peste 260 ... ps: opc nu e aparut din senin :)) ... e de ceva vreme tuneru "de casa" al opel-ului |
@sasha..stiu mai, am zis ca sa nu inteleaga altii altceva... OT: drum bun in continuare! succes la exam!
@steaua: am zis "din senin" fata de istoria GTi. si modif dintre OPC si GTC sunt 80-90% din chip. eu asa stiu. normal ca nu 100% doar din chip, dar acolo consta baza. ex clar: 2.0 TDi de la Vw are 140 cai si cu chip ajunge la 170, si acum a aparut si cel de 170, care cu chip ajunge la 200. ca sa nu mai dau exemplu 1,9 TDi care intre 90-130 are modif destul de putine (turbo, soft, injectoare.. ) |
de curiozitate cat are gti-u stock pana la suta ? ca vad ca opc are 6.4
|
Nu vreau sa ma repet, sau sa repet ce s-a mai spus, insa de ce nu s-a facut comparatia cu GTC nu OPC, cum Astra OPC este varful de gama al Astrei, trebuia comparat cu R32, doar au aproape acceasi putere. Cel care a inceput thread`ul asta ori habar nu avea de DATELE TEHNICE ale celor doua masini ori are OPC si ii era frica ca si-o lua de la R32. Sper sa inchideti topicul asta incorect formulat.
|
Uite ce primesc de la Race pe PM
Quote:
Cine da si mie cum il chiama si unde il gasesc raman dator Multum |
sasha_ tu habar nu ai sa conduci , tie iti dau Astra OPC si eu merg cu dacia 1310 si tot te fac , aia insemna k e mai buna dacia ?????????????
stai k am si eu un var de 6 ani , sa vb cu el sa intre si el pe forum sa isi spuna parerea ..............k amandoi le aveti la fel cu condusul :))))) |
@...steaua23.....GTI CM 7.2 si GTI DSG 6.9
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning