![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
Cosmin, avea trecută vârsta de 21 de ani, dar eu i-am spus că nu îi dau mai mult de 14 ani şi am avut dreptate. Eu cunosc câţiva băieţi pe aici de vârste apropiate cu ale voastre şi mi se par foarte maturi în gândire. |
Quote:
Si de Cosmin mi-am dat seama de varsta lui de cand am vorbit prima oara la telefon cu el,dar am apreciat ceea ce vroia sa faca nu ca are nu stiu ce varsta..;) Apropo, Cosmin stii ca ti-am spus la telefon de suportul de far ca este cam nasol..in punctele de sustinere a farului are rezistenta buna iar in rest il fixezi in mai putine holsuruburi si il poti utiliza fara probleme..;)..daca aveam mai bun crede-ma ca iti dadeam, dar sunt singurele pe care le-am avut..:rolleyes2 Spor la reconditionat:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si o poza cu noua achizitie :D:D un scris mic 1300 IMPECABIL acum imi mai trebuie scrisul DACIA tot mic si tot impecabil ca sa am toata perechea
si are si piciorusele mari deci nu am probleme la prindere :D:D:D:D:D |
N-am spus nimic cu rautate si imi cer scuze de deranj si de off-topic.Despre masini stiu si eu la fel de multe ca si tine,pentru ca tatal meu are dacie 1300 din '76 recarosata in '91.Stau mereu langa el cand lucreaza sa mai invat cate ceva.Bafta la reconditionat;)
|
cine ma poate ajuta cu o galerie evacuare de papuc benzinar pe carburator dublucorp?
|
Quote:
Foloseste si tu functia search nu pe topicul meu ;) salut |
Quote:
|
Sal..am citit cam tot si nu stiu ce tot aveti cu el..de la bun inceput unii au fost cam rai..Baiatul asta are 18-19 ani si fratele lui 14 ani va spun eu 100% pentru ca ii cunosc.Nu conteaza ca are 3 masini si lasati invidia si fitzele ca toti am plecat de la "DACIA 1300 - 1310" bravo lui ca ii plac daciile si pune suflet in ceea ce face.Mult succes cu proiectul si nu te lasa descurajat de gurile rele din acest forum...
|
Fratele are 14 ani nu el si lasati rautatea,fitzele...ca toti am plecat de la dacie si nu conteaza ca are 3 masini.Bafta cu proiectul si nu asculta ce zic unii de aici
|
19 Attachment(s)
astazi am facut niste poze la piesele care le-am cumparat noi si unele chiar la mana a 2a dar nu erau folosite nici 0,001%
lista incepe asa: -amortizoare spate blisten cu licenta H&R aveam pe undeva chitanta -discuri frana fata -pistonase frana 1300 -ferodouri+nituri -2 burdufuri planetare mai trebuie sa cumpar inca 2 ca omul nu mai avea la magazin -bucsi tendoane spate -bucsi bascula -bucsa cap cremaliera la fel imi mai trebuie una -bielete directie 1300/1310 utilitare -garnituri etrier 1300 -lampa nr. in stare foarte buna aproape impecabila, in poza nu era nici lustruita nici curatata -ochelar 1300 stanga in stare foarte buna trebuie doar putin spalat si vopsit multumiri lui NASTASE BOGDAN -un far + suport la fel trebuie spalat farul si vopsit suportul multumiri din nou lui NASTASE BOGDAN pentru ajutorul acordat :D cam astea sunt piesele v-a las pe voi sa v-a dati cu parerea ;) P.S: am trecut la artileria grea... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning