![]() |
1 Attachment(s)
asta ce e?!? :lol: :?:
|
R-NOS15, de ce nu ashtepti sa-ti vina randul? Ghiceste anterioara si poti sa pui poza...
Deci cum am zis aia e LUAZ sau oricum un 4WD rusesc sigur... |
bogdan... imi cer mii de scuze... dar dupa cum vezi.. sunt nou...so... :oops: sorry! :oops: :ashamed:
cat despre masina aia.. eu cred ca este un ford |
bai baieti deci:
R-NOS15: nu-i nimik bine k ai pus, e bine sa fie mai multe de-odata k dak nu ghicim ceva stam pe bara degeaba si ne roadem unghiile; in al doilea rand bine ai venit; si in sfarsit, masina ta e vw w12 the_mav sau cine a pus \"luazu\" de kre zice bogdan: frate citeste primul mesaj de pe prima pagina in care am explicat regulile concursului: POSTATI masini cunoscute, din viata noastra de zi cu zi, ma rog doar bucati din ele, dar sa fie unele de kre am auzit k poti sa pui si masina intreaga si tot n-o recuonastem, daramite niste bucati din ea.. ideea nu e sa bagam cea mai grea masina posibila, ci sa cautam unele detalii dupa kre recuonsti mai greu o masina kre altfel ai recunoaste-o pe strada si numai dak o pipai.. dak sunteti de acord cu mine bine dak nu faceti cum vreti (k tot e democratie nu mai stiu prin ce topic citeam) :lol: :wink: |
1 Attachment(s)
dap nike_ff
ai ghicit ! bravo! cat despre reguli... o sa incerc sa invat... :lol: |
da vezi k in primul rand ai uitat sa stergi semnul d la vw de pe botul masinii si in plus poza se mai si numeste w12.jpg :) mai simplu de atat nici nu se poate so take care next time :wink:
|
1 Attachment(s)
check this out
|
1 Attachment(s)
acum sa va vaz...
am tinut cont de ce a zis nike_ff so... |
sorry!
n-am vazut! probabil ca ai pus poza in timp ce ma pregateam sa pun si eu |
lexus i think.. ls?
|
@ NikeFF: cumva mazda mx5? Mie asa imi pare
|
nu e mx5 dar esti f aproape
|
mazda MX 2?
ps: se vede semnu de la mazda pe janta :wink: |
nu stiu cat de bine se vede semnul pe jante in fine nu stiu cat mai conteaza pt k oricum recunosc k e mazda dar nu ati nimerit pana akum modelul :roll: :lol: :wink:
|
NikeFF : Mazda rx7
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning