Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

ra2 23-04-06 15:55

Re: Virtual Tuning Usergroup

Quote:

Originally Posted by Panacota
Vreau sa il provoc pe Soricelu!Eu propun masina asta, esti de acord Soricelule?

pai mai provocat si pe mne ptr usergroup...stai k ink nu sa terminat poll-u

Panacota 23-04-06 15:56

ra2 cred ca rezultatele sunt relative:D

RA_2fast4u 23-04-06 16:05

bay fratilor da mai incet!! ce drak ca in ultima vreme ii o agitatie aicea ca te daore capu! asteptati macar o saptamana pana sa provocati pe altcienva nu bagi battle, vezi ca ai 2 votiri in - si deja provoci pe urmatoru!! in ultima vreme la sectiunea asta numa battle-uri pt usergroup sunt... apar mai rau ca ciupercile dupa ploaie.... incet, rabdare! sau daca ati iesit din grup nu si dati haca vreau inaoi... asteptati si voi putin....... eu propoun sa se face ceva reguli ca deja ii cam exagerata treaba

Panacota 23-04-06 16:16

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
bay fratilor da mai incet!! ce drak ca in ultima vreme ii o agitatie aicea ca te daore capu! asteptati macar o saptamana pana sa provocati pe altcienva nu bagi battle, vezi ca ai 2 votiri in - si deja provoci pe urmatoru!! in ultima vreme la sectiunea asta numa battle-uri pt usergroup sunt... apar mai rau ca ciupercile dupa ploaie.... incet, rabdare! sau daca ati iesit din grup nu si dati haca vreau inaoi... asteptati si voi putin....... eu propoun sa se face ceva reguli ca deja ii cam exagerata treaba

man eu nu inteleg care e problema, eu cel putin nu am fost in grup pana acuma si cred ca nu te obliga nimeni sa accepti o provocare
lumea e dornica sa intre in grup:D, cat despre mine u crezi ca voturile de pana acuma nu sunt relative? eu cred ca da...
ok. hai sa pun problema mai simplu:
vreau sa intru in grup, cine accepta o provocare?

TazAless 23-04-06 16:21

nu e deloc exagerata treaba, e activitate pe forum :-P , nu poti sa fii obligat "gata ba, nu mai va provocati intre voi"

ra2 23-04-06 17:23

personal ii dau dreptate lu RA_2fast4u...prea multe poll-uri odata...de ex sa zicem asa ca dupa ce ma provocat panacota dupa 2-3zile sa conduc si imediat sa apara o alta provocare...poate eu nu am chef sa mai fac o alta masina....dk vreti sa provocati o pers. si pers repectiva in timpu ala e in poll cu alcineva si conduce asteptati si voi mkr 2-3zile dupa terminarea poll-ului apoi provocati....si dk ai iesit din vt...asta e...nu cum ai iesit imediat provoci pe cineva ca sa intrii repede inapoi asteptati si voi putin ca nu se dau iepurasi de ciocolata pe gratis:lol:;)

TazAless 23-04-06 17:45

vai ce discurs hai ca mai ai putin si imi da lacrimile :lol:

ranek 23-04-06 18:25

Panacota .. ;) mai la subiect ;) !!!

sandrin 23-04-06 18:29

1 Attachment(s)
vreau sa provoc pe cineva care e in VT .. hai care se baga ?
masina e opel astra ->

ranek 23-04-06 18:31

Nu crezi k suna mai bine : "Vreau sa il provoc pe X , Y !!! " ?????? :evil:

soricelu 23-04-06 19:05

sure ra_2fast4u deja ma seaca

ra2 23-04-06 20:41

Quote:

Originally Posted by TazAless
vai ce discurs hai ca mai ai putin si imi da lacrimile :lol:

nu erai obligat sa-l citesti dak tiau dat lacrimile...dak stiam ca esti asa sensibil nu il mai postam

TazAless 23-04-06 20:42

Quote:

Originally Posted by ra2
nu erai obligat sa-l citesti dak tiau dat lacrimile...dak stiam ca esti asa sensibil nu il mai postam

era o gluma man ... :lol: :lol: :lol:

ra2 23-04-06 20:43

stiu si eu tot sub forma de gluma am zis-o

Panacota 23-04-06 21:32

Quote:

Originally Posted by sandrin
vreau sa provoc pe cineva care e in VT .. hai care se baga ?
masina e opel astra ->

ma bag eu,doar asa ca nu am ce face dak vrei, cand incepem:D?

All times are GMT +2. The time now is 07:25.

- Copyright 2026 4Tuning