![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
daca nu ma crezi intra pe autovit la BMW 18 si vezi k masina pe care ai pus-o u mai sus e acolo cu acelasi nr de inmatriculare la 2600 de euro deci e ceva ciudat la mijloc....
|
madalin.. nu are rost sa minti. toata lumea stie ca tu ai ceva probleme.. cu dovleacu de sus :) vad ca nu am scapat d tine... se vede ff clar.. in prima poza inteirorul maisnii nu este cu scaunul alb.. in a 2-a inteiroru are si alb pe scaun.. deci e alt interior.. o alta inselatorie..de-al lui madalin..
|
bravo Mertane,ai facut un tuning tipic BMW; clasic,discret,curat si de bun gust.cunoscatorii stiu ce ai facut,si cu toate ca nu sare in ochi la prima vedere,fanii adevarati BMW vor aprecia "modificarile complexe" pe care le-ai facut.daca iti mai pui pe spate si stopuri late... m-ai dat pe spate! in motor,transmisie,suspensie ai facut ceva?
|
in motor... va urma un 2.3..... putin preparat. la suspensie... am arcurile sport.. si ca unii sa nu zica ca vorbesc prostii am sa pun poze. si chiar am stopuri late. chiar mi-am pus si stopuri late. urmeaza sa le foliez putin. amortizoarele le voi schimba, lafel si bucshele care vor fi din poliuretan.
revin mai pe seara cu poze. |
cunoscatorii stiu ca interiorul ala... cu tapiserie alba... e de 4 usi... nu de 2(coupe). asa ca..... nush ce sa mai zic.
|
in vara sper sa imi pun jante pe 14 sau pe 15... cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.
|
ba... supermisto! iti va trebui multa stapanire de sine,la sfarsit,cand va fi gata masina,si vei auzi (de la tot felu de idioti care vorbesc doar ca sa se afle in treaba) ca tu doar ai vopsit masina... si atat... unde e tuningu? nu ai spoilere pana in cer,nu ai "jenti" de 22 si nu ai "actibilduri" iti doresc succes... vei intalni multi din astia...
|
alex te rog eu, nu folia stopurile
arata mizerabil, folia se matuieste si capata un aspect neingrijit la pistol, cu lac pt plastic, in care pui pigment normal de vopsea auto, sau vopsea neagra, in proportia pe care o vrei tu, ca sa iasa mai inchis sau mai deschis, si e mai de efect, si tine la fel de lucios tot timpul |
da aleks.... dar daca ma opreste garda.... ce fac? asa folia o dau jos imediat...
|
Quote:
stai calm... sunt multi care zic asta... :) si multumesc pt incurajari... am sa pun poze... uite ca m-ati ambitionat si am sa-i fac maine niste poze. |
vezi ca sunt sprayurile Dupli Color -speciale ptr plastic.Mi-am facut eu stopurile cu ele si au iesit foarte misto si nici nu inchid plasticul la culoare incat sa se ia garda de tine...se vad becurile f bine!!!
nu pune folie k iese tiganie!!! |
SINCER.. cu niste jante pe 14 o sa aduca mai mult a kart decat a urs;)
|
in legatura cu jantele pe 14... am impresia ca Mertan vrea sa stea pe loc cu turometrul pe la 80,asa...:D :D :D
|
nop€.... cu jant€l€ p€ 14 € alta pov€st€... poat€ am sa pun 15... nush... aici inclin.
|
Quote:
cum tu spuneai ca vrei sa faci un urs special.. renunta la gandurile astea:):) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning