![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati
pe asfalt...si chiar a fost binisor...era nevoie sa s mai descarce adrenalina unora poate s mai calmeaza lucrurile p forum
|
ceea ce vrea racinGTI sa zica e ca neam gasit cu totii la un suc am facut asa liniute pe hartie dupa valorile din taloane... sa nu va ganditi ca a fost vreo ceva ilegal...
toata faza a fost ca a trebuit sa masuram timpii de acceleratie pe 400 de metri la fiecare masina... si cum strada e cu 2 benzi pe sens.. am pus cate 2 :D PS nu era Supernova ci SOLENZA!!! |
Spuneti-mi si mie unde pot sa indrept o janta din alu?(in Galati) Am lovit-o in margine si imi trepideaza masina. :(
|
Pe cosbuc , chiar langa Ena (seat) este o straduta, merge pe ea un pic mai in fata si pe dreapta la o casa este un panou pe care scrie strungarie, indreptari jante.
Face treaba buna omul . Mie mi-a luat 60 ron pe 2 jante de logan aliaj. |
@xpert_customs, sa inteleg ca numai ai magazinul?...sai ai deschis in alta parte?
|
mey da pe zona galati braila nu mai scrie nimeni nimic?ce se intampla?
|
pe galati-braila se vorbeste atunci cand e loc de cearta si contradictorii...doar stii asta :)
|
Paste Fericit tuturor, si sa primiti primavara cu sufletele curate si calde :)
|
a venit caldura si asteptam SOS_ul sa organizeze cva...
|
Raliul Cupa Autoservice total sambata la Braila , 8 mai a.c. .Inscrieri de vineri seara la sc auto KELES ( Bd Dorobantilor - in bariera)
Probe sambata la pranz in parking Promenada - Mall. iata un eveniment notabil !! |
Quote:
asta chiar a fost buna:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|