![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
e posibil sa intre,mie nu mi-a intrat am rezolvato cu un electroventilator de e36,eu am luat motoru dupa e34 probabil o diferi si pompa de apa nu stiu,,,hai ca sunt offf succes
|
Quote:
|
salut! pana la urma ai schimbat tulumba de servofrana? sau ai pus distantier pe tampon?
in dificultatea asta sunt si eu acum si sunt curios cum ai rezolvat pana la urma. Ms! |
Quote:
Din pacate in cursul saptamanii sunt la munca si seara nu prea mai am chef sa lucrez la ea pe frigu de afara si doar in weekend mai fac cate ceva pe la ea... tu in ce stadiu esti? |
eu de ex am folosti tampoanele de la seria 5 e34 fiind putin mai inalte,si exact cum ai spus si tu burnout_bmw atinge prea putin acum luati ce decizie vreti...am mai auzit la cineva cu servo frana de golf 2,dar parearea mea sa nu va complicati
|
Quote:
|
Eu am tampon pe stanga de e34 525 cu niste mici distantiere in plus..pe dreapta e tamponul original de e30 325.....in felul asta am pastrat servofrana originala si n-am avut probleme pana acum cu cardan sau flansa.
|
Quote:
|
Nu am serpi....evacuare normala.....stiu doar ca e scurtat un pic cardanul ca sa stea cum trebuie motorul.
Si la mine este aproape lipita evacuarea de suportul de pe dreapta insa nu atinge. |
Quote:
|
Quote:
|
Motorul meu este de pe e34 insa diferenta fata de e36 este doar la baia de ulei....in rest sunt identice.
Cardanul e scurtat sa aiba loc vascocuplajul din cate am inteles de la Sineta cel de la care am luat ursul. Evacuarea e combinata:D...galeria de 25 24v....dupa aceea am acceleratoare de gaze si partea de final de e30 cu traseu dublu. |
Quote:
si eu tot tampoane de E34 am si vroiam sa stiu daca sa pun distantier sau nu. eu asi prefera sa ramana tulumba originala, iar de chestia cu tamponul pe dreapta de M20 la mine pica din start, k am pus si evacuare de 2.8. cutie de viteza am ZF, oricum daca pun distantier la motor pe stanga va trebuii cu siguranta aceasi dimensiune un distantier si la tamponul din stanga al cutiei. deja nu mai am rabdare si vreau sa-l vad cat mai repede sus,zilele astea pun caseta cu servo pe el si imediat dupa asta urmeaza transplantul de motor! spor la treaba cu ursu! |
Quote:
|
Quote:
imi cer scuze de off topic: am o intrebare legata de servodirectie. am cumparat caseta de directie cu servo, pompa servo pt M50,furtunele necesare si borcanul pentru lichid. de ce mai am nevoie pentru aceasta modificare, trebuie schimbat tot axul volanului sau doar partea de jos cu crucile(am inteles k este mai scurta la cele fara servo) Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning