Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16672-cursa-30-aprilie-constanta-venus-saturn-400-a.html)

Psycho 03-05-06 21:30

Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
da sadu si ctl' u unde au fost?

andrei a fost al cursa dar fara mashina ... probleme shtiute numai de el iar ctl`u dunno ...

bogdan C.E.T. 03-05-06 21:32

Cred Ca Unele Mari Nume Nu Au Venit La Cursa . De Ce?

bogdan C.E.T. 03-05-06 21:35

Quote:

Originally Posted by Psycho
andrei a fost al cursa dar fara mashina ... probleme shtiute numai de el iar ctl`u dunno ...

aa scrisesem inainte sa vad ce ai scris. da oricum cei de la anonymous au fost, ca din poze nu i'am vazut?

orlando 03-05-06 22:11

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
aa scrisesem inainte sa vad ce ai scris. da oricum cei de la anonymous au fost, ca din poze nu i'am vazut?

FRATE tu cred ca esti chior...
CZR,Subaru albastru cu stikere galbene si au mai fost...
In legatura cu ctl...as vrea sa stiu care l-a vazut ca eu il mananc...nu a fost fratilor cel putin cu BMW-ul portocaliu...

Mariomagic 03-05-06 22:12

Quote:

Originally Posted by Hondarul
Amice, scrie undeva ca la cursa trebuie sa te dai fara numar si toba ? Ai incalcat legea, TU platesti, nu este normal ?

Nu.
Am aici in fata Regulamentul de participare nu se precizeaza nimik despre "nu va dati fara numere" sau "nu depasiti zgomotul si viteza legala" si deasemenea nu scrie nimik despre "intoarcerea se face pe DN "pt ca altfel nu m-as fi dat fara nr si toba".
Ai organizat tu cumva de imi dai raspuns?

SEBASTIAN 03-05-06 22:24

Subarul Verde a facut legea!!!

orlando 03-05-06 23:04

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Subarul Verde a facut legea!!!

DA
Pot spune cu mana pe inima ca cine i-a tunat masina acelui baiat a stiut ce face...a rupt tot...ce start fulminant avea de pe loc...foarte tare...si sunet si tot...felicitari proprietarului si a celora care au muncit sa o aduca in stadiul asta...;)

X-Ray-Eyes 04-05-06 00:03

Pacat ca nu s-a dat cu Cosmin 555 ... ai fi avut o alta parere ... sa vezi cum da burnout un Subaru 4x4 la plecarea de pe loc ... iar senzatia din masina este grava ... a trecut peste un capac de canalizare si acesta a zburat in spatele sau .. eu cel putin am ramas marcat de cum poate sa traga masinutza lui Cosmin ... pacat de discul de ambreiaj ...

ducu 04-05-06 01:42

Pacat ca Subaru verde s-a dat doar o singura data...cu un evo 9 negru fara modificari.
Daca s-ar fi terminat grupa F la care eram... cred ca ar fi fost frumos!
Eram eu, un cayenne turbo , subaru verde, un evo 8 si wrcul parca...
Ce zicetzi mai erau curse interesante sau nu???
Ce m-a deranjat e ca organizatorii si-au imaginat rezultatul grupei si asa au desemnat un cistigator... Asta nu se face baietzi... dar asta e... ati invatat ceva si data viitoare probabil nu se va repeta!
Va salut!

Kane 04-05-06 02:46

Orlando: CTL-ul sta in Romania doar 3-4 luni pe ani. Slabe sanse sa il vezi vreodata la curse parerea mea. Lucreaza pe nave de croaziera...

Mda, terminarea subita cand era grupa F a fost de kko. Daca tot stiti ca nu aveti timp sau pot aparea probleme dc pm nu lasati masinile tari sa se dea la inceput ca sa vada toata lumea ceva frumos si sa bagati grupa A la sfarsit? Tre sa stau sa vad 1 ora si ceva de masini sub 150 de cai si cand vin aia de 300+ se termina in 10min totul :(

Stie cineva daca filmele start/finish vor aparea pe net?

ZoliaT 04-05-06 04:23

start finish nu

dar vor aparea filme

din pacate nu am avut inca timpul fizic necesar sa le prelucrez, sunt inca pe camera

SEBASTIAN 04-05-06 07:10

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Pacat ca nu s-a dat cu Cosmin 555 ... ai fi avut o alta parere ... sa vezi cum da burnout un Subaru 4x4 la plecarea de pe loc ... iar senzatia din masina este grava ... a trecut peste un capac de canalizare si acesta a zburat in spatele sau .. eu cel putin am ramas marcat de cum poate sa traga masinutza lui Cosmin ... pacat de discul de ambreiaj ...

Da foarte pacat.
Acum as fi pariat pe masina lui Cosmin insa, nu e corect sa-l dai pe cosmin cu un Subaru cu motor de serie bine reglat.
Pentru Cosmin am eu masina si il astept la prima legala, chiar il astept sa-i setez electronica pt ca elvetieni sunt cam pe dinafara.

zetemte 04-05-06 08:53

Subaru verde s-a dat doar o data cu un EVO in cursa in care EVO nu accelerea (cel putin cand a trecut langa mine nu se audea turatii) Dar introadvar Subaru arata interesant.

ERY 04-05-06 09:02

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
chiar il astept sa-i setez electronica pt ca elvetieni sunt cam pe dinafara.

Baietii au incercat sa faca ceva ....numai ca ...nu au depus suficient efort.Oricum acum stii ce are pe masina, iar ceea ce spune Andrei(X-Ray-Eyes) este foarte adevarat. Probabil ca o sa vina la tine dar mai intai trebuie sa gaseasca ceea ce a pierdut:lol: .Stii tu despre ce este vorba.:sad:

peter 04-05-06 10:36

da pacat ca nu s-a dat...subaru 555...se aude frumos maisna aia...:)

cred ca il facea pe ala verde..

All times are GMT +2. The time now is 10:49.

- Copyright 2026 4Tuning