![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Quote:
|
pacat ,,,,,de colegu nostru ,,,sper sa-si revina cat de curand ....
|
trx23 il cunosc si eu pe baiatul care le-a pus parasolarele pe masini si stiu si unde ati fost ;)
|
ma bucur pentru colegu nostru ca si-a revenit! omul din greseli invata, sper sa fie si la el tot asa!
|
in data de 13 Februarie Cei din Club Dolar Racer organizeaza o iesire la cavnic.......
|
Fara suparare dar putin mai inventivi n-ati putut fi...numele penibil...sigla 4tuning dar cu alt scris...sunteti un fel de bling-bling & blang-blang racing...adica cocalares tuning
|
vam vazut azi un dolar in oras ,la 7 : 00 pe victorie xxx sau cam asa ceva laguna
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca tot e dolar ....
|
faina poza :P
|
foarte tare poza
|
Quote:
|
Dupa atatea discutii despre scopul clubului vostru "DOLAR RACER Baia Mare", eu va fac o propunere : https://forum.4tuning.ro/195-satu/163...nt-2010-a.html asta ca sa puteti demonstra ca nu se rezuma totul la spart de semintze ;)
Acelasi lucru l-am postat si pe topicul dedicat clubului "Red Line Racing". Din Baia Mare s-au anuntat cativa concurenti insa nu stiu daca acestia apartin sau nu din cluburile de mai sus :?: |
Am vazut un Dolar b0ss cu un golf 5 azi !
|
nu stiu ce tot aveti voi cu spartul semintelor, nu se sparge seminte la nici o intalnire, si nici nu se asculta manele chiar deloc!!! si nu suntem doar Baia Mare!!! sunt membri de prin tot Maramuresul si cativa si din Salaj!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning