![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
vezi ca si alea parca is de 2 feluri. Numara la celălalt cap cati dinti are
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
compartimentul motor !!!
|
eeeee :) asa trebuie sa arate un motor. Felicitarile mele. Sper ca a meritat
|
Uite-l bah si in calibra,ce sa zic frumoasa am avut si eu pata un timp pe calibra dar mi-a aparut espero in cale:lol:.Pe la garnitura aia de la culbutori acolo unde nu ai surubul nu iti da ulei?Cu inmatriculatul cum stai?
|
Quote:
Quote:
|
Zi si mie unde ai gasit poza ce o ai la semnatura :D
|
Quote:
|
am rezolvat si problema ABS-ului , azi am inlocuit capatul planetarei !!! maine se fac ultimele retusuri si pregatiri pentru inmatriculare !!! marti dimineata sunt la RAR...!!! sper totusi sa nu ma coste mai mult de 1000e taxa prin depreciere !!! urati-mi succes :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
va multumesc tuturor pentru sustinere...!!! azi cali a mea a trecut prin RAR (ca prin branza)...n-am avut nici o problema !!! totul a mers ca pe roate....gaze euro 2 , directie , suspensie , frane toate ok !!! asadar...maine sunt la financiar pentru taxa ,apoi la politie pentru actele necesare numerelor de imatriculare !!!
poze noi ! (jantele borbet au fost puse provizoriu pentru RAR) ps: intre timp am achizitionat si un volan stock (de gura "baietilor veseli" de la RAR) |
ai avut vreo problema la rar ca ai capota si plafonul negru? sau le ai trecute in carte?
|
Quote:
|
stiu masina live...bafta in continuare la project!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning