![]() |
Re: Locatii unde puteti gasi revista:
piatra neamt ? ( OMV'ul nu are )
|
in primele posturi am citit k nu gasiti revista in buzau ...
eu imi cumpar revistele 4tuning de la OMV la intersectia mare ;) |
e un nene langa mine in bucuresti pe pantelimon nr 253....are si revista 4tuning;) de la el am luat mereu:lol:
|
;))pn BR nu se mai gaseste..a fost pana acum la 2 rodipeturi..da cica nu s-a mai trimis revista..in rest nu se gaseste nicaieri:P..poate se face ceva cu privire la asta..10X anticipat
|
Ar fi o idee..
|
Scuzati-ma dragi braileni ca raspund asa tarziu, sunt nou pe forum. La fiecare numar nou din 4tuning gasiti cate 5-6 exemplare la PIC (din bariera spre bac dunare). Eu de acolo am luat mereu revista de cand s-a deschis PIC-ul. Multa bafta!
|
Gata fratilor braileni, 15 reviste 4tuning numarul 10 la PIC Braila. Dati navala!!! (cum vii din bariera spre PIC, standul de reviste e la intrarea din spate, aia cea mai apropiata de AKER, santierul naval)
|
sigur la pic??am fost ieri si p langa faptul ca n-am gasit nimic la sectiunea auto...nici macar tipa d la informatii nu stia..a zis ca nu gasesc asha ceva acolo..nici o revista auto...plm...baga o harta cu pic-ul...si un X mare in dreptul locatiei d unde ai luat revista:P..ms anticipat
|
stie cineva sigur unde pot gasi revista in bacau? dar sigur...daca a luat cineva...de pe undeva din bacau...:rolleyes2
|
In Craiova de unde as putea cumpara revista ????
|
Quote:
|
Quote:
|
de bacau...? nu stie nimeni nimic? parca e pe harta nu?:rolleyes2
|
in bacau o sa gasesti la narcisa la rodipetul de langa statia evrika sau daca nu incearca in gara....eu acolo am gasit
|
ok...ms...o sa incerc...am incercat la orixontu si la piata mare dar nimic...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning