Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Probleme, reclamatii ori sugestii [Freehand - Desene de mana] (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160826-probleme-reclamatii-sugestii-freehand-desene-mana.html)

mnc.risty 08-09-11 08:20

Re: Probleme, reclamatii ori sugestii [Freehand - Desene de mana]

Da, la un moment dat se vor repeta, de aceea nu mai sustin ideea initiala cu tema:lol:, deci hai sa revenim la cel vechi.:D

ANDR31 08-09-11 09:06

Pana la urma, tot ce este vechi este mai bun, cat mai simplu, cu cat mai putine inflorituri :lol:.
Partea cu stilul am putea totusi sa o pastram :-)

Evoluzione 09-09-11 10:48

Ramanem la vechea varianta momentan, propunerea lui cristi insa cu temele era destul de interesanta, sistemul de functiunare enuntat de schizofren e cam la ce ma gandeam.
Idea challengelor cu teme pentru vara era sa fluidizam activitatea pe sectiune, pentru ca stiam ca nu voi avea timp de moderare ;)

Mai schimbati pareri si idei intre voi, cand am timp sunt cu ochii pe voi :rolleyes2

mnc.risty 09-09-11 11:02

Pai in cazul asta cineva sa lanseze challenge-ul, parerea mea pentru inceput unul din participantii la tema "Dark"..

silviun95 09-09-11 13:45

Audi A7? :D

mnc.risty 09-09-11 14:06

Din moment ce si eu si Andrei (Blue) facem un Porsche 911, ne-am agndit sa propunem asta pentru un challenge, avand in veder canu prea multi activeaza pe aici..sper sa fiti de acord.

ps: Silviu scuze, dar nu stiu daca as participa la Audi A7 acuma pentru ca nu stiu daca as avea timp sa maia daug un desen pe langa celelalte.

skyZZo 09-09-11 14:09

Daca e 911 puteti conta si pe participarea mea ...

silviun95 09-09-11 14:31

1 Attachment(s)
Sper ca va referiti la modelul asta

mnc.risty 09-09-11 14:44

Oricare model, numai sa fie 911.

silviun95 09-09-11 14:58

Deci asa va fi challenge-ul? Orice 911 nu? Sa stiu daca sa ma apuc de modelul asta :>

mnc.risty 09-09-11 15:44

Totusi preferabil cele mai noi, de la 2007 in sus, sa nu fie diferente mari..

CDS Design 11-09-11 09:03

Pot participa? Cand este termenul limita? :D

mnc.risty 11-09-11 09:12

Sigur ca poti, termenul nu s-a stabilit inca, dar puteti incepe care vreti sa participati.

CDS Design 11-09-11 11:57

Uitati aici:

https://img717.imageshack.us/img717/1565/porshet.jpg

Mi se pare o prostie dar marog.Nu mai puteam desena mai mult deoarece facusem deja BMW de pe threadul meu.(Nu m-ar deranja daca ati arunca o privire si pe acolo :lol:)

gabriel_cars 06-03-12 15:42

Referitor la tema pentru Challenge, am ramas la trei variante , insa as vrea sa stiu si parerile voastre, care din ele o preferati mai mult si sa o alegem pe respectiva pana maine ( 07.03.2012). Propunerile ar fi .. :-)

1 - Pierce Arrow 1933 - Concept anvangardist pentru anul prezentarii / Desen tehnica clasica sau digial care sa reprezinte cat mai bine personalitatea acestui model deosebit in istoria designului auto.

2 - Concep SAAB
Povestea : Un investitor cumpara drepturile de marca SAAB si doreste realizarea unui model sportiv care sa joace in clasa de lux ( clasa care asigura o marja de profit foarte mare pe unitatatea vanduta comparativ cu unitatea vanduta in cazul modelelor de masa ) Competitori directi pot sa fie considerati : Lamborghini Gallardo , Audi R8 , Aston Martin DBS etc..

3 - Aro defence unit :
Armata Romana doreste comandarea unui proiect ce vizeaza o masina de teren pentru infanterie , dotata cu armament usor de sustinere a acesteia . Se doreste folosirea numelui ARO pentru acest automobil , eventual cu preluarea unor elemente de design daca este posibil , din vechea gama ARO .
Masini similare : Hummer/ Oltre Fiat / Panhard .

P.S. Multumesc celor care au participat cu desene , votat , comentat la challenge-ul trecut , poate reusim sa fim din ce in ce mai multi participanti.

All times are GMT +2. The time now is 15:16.

- Copyright 2026 4Tuning