![]() |
super topicul..nam avut somn si am citit toate posturile..chiar mia placut.. :lol: :lol: promit ca la anul sa vin cu timp mai mult nu numai pt curse.. pt ca mia placut foarte mult la bucuresti in general.ati fost toti super baieti...imi pare rau ca nu vam cunoscut pe toti...live nui ca si pe forum..sa va recunosc dupa nick-uri... :lol: :lol:
|
:D cu cea mai mare placere , esti invitatul nostru :d am stat noi in seara aia , de la 10-11 pana la 6 dim :) :) DAR A meritAT , intr-o singura seara , PLIMBARICA cu SUPRA si cu RS4 , ce poti sa-ti doresti mai mult ? te salut , vb cand ajungi pe aici
|
LEGAL RACING
Daca luam in calcul variantele de serie inseamna sa nu dam nici o sansa Suprei asa ca propun sa discutam altfel si anume intre RS4 Catalin si Supra Virgil .
Hai sa vedem care misca mai bine si care e mai eficient tunata. |
LEGAL RACING
Sunt curios sa vad cat de buni previzionari sunteti. Astept cat mai multe pareri. Catalin care e mai rapida masina ta sau a lui Virgil? |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Quote:
E discutabil si inca ramane, nu am dat o decisiva, ne-am jucat fara sa resusim sa tragem o concluzie seterile erau diferite. |
Quote:
|
LEGAL RACING
Mai greu pentru ca la cuse acoperim grupe diferite. Dar cine stie poate, insa Andrei nu prea vrea curse intre Subaru si probabil voi respecta dorinta lui, fara sa insist.E posibil sa mai fie una sau doua Subaru la acelasi nivel, hioar acum sunt pe la Kochn doi cu Ipretze. |
LEGAL RACING
Cred ca in concurs suprematia intre cele doua masini cu pilotii lor va apartine lui RS4.
|
hey , virgil tocmai s-a mai \"jucat\" putin la ea
catalin nu ... eu merg pe virgil acum.... *no offense cata* -->> ai zis-o cu \"degetele\" tale ca te face :) ramane de vazut :) |
Re: Toyota SUPRA vs Audi RS4 ......
Quote:
ca este vorba de masinile celor , nicidecum de o supra si un rs4 stock... ;) |
Re:
Quote:
|
:D cand vi ????????????????????? :D
virgil ??? messenger sau pm plzzzzzzzzzz |
Quote:
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:57 am Post subject: Re: Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... -------------------------------------------------------------------------------- EvLSant0S wrote: voi ce atzi prefera... ? e vb de supra lui dz1 si de rs4 a lui catars4 Sebastian , uite , am mentionat , in primul post de pe topicul asta ca este vorba de masinile celor , nicidecum de o supra si un rs4 stock... _________________ La supra se tot lucreaza de nu stiu cati ani, am vazut la Bucuresti masina era tunata si atunci insa randamentul era foarte mic. Poate merge mai bine sau mult mai bine Supra fata de cum mergea insa eu merg intr-o cursa reala castigator pe RS4 MTM al lui Catalin. |
Quote:
nu am facut decat sa iti arata ca .. de cand s-a facut topicul...s-a vbit despre cele 2 masini... ;) asa ca propunerea era ... deja facuta .. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning