![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
|
Te-ai inscris cumva la Tulcea deja? Daca da bafta multa ... poate ne vedem pe acolo!
|
Quote:
Azi cu ajutorul unui prieten am reusit sa-l scot la strada:D.......pana la Bucuresti m-am racorit ca niciodata....i-am dat sandale pentru toata iarna cat a stat in garaj:lol: Pe drum a mancat ursul un 530d asa de incalzire;)....in rest sper sa asfalteze orasul cat mai repede sa pot merge si eu linistit fara sa mai dau din groapa in groapa:twisted: |
salut adi...vii maine seara cu ursul la 20: sau 20:30 ? vreau sa-l vad si eu acuma ca s-a mai indreptat vremea :D
|
Quote:
Mmm sexos rau ursu tau ... sa ai parte de el si la cat mai multe victime ( asa de incalzire :P ) ... Bafta si poate ne intalnim vreodata sa il vad si eu live ... Numai bine si asfalt uscat |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Adi, ce faceai aici? :lol:
|
Admiram peisajul:D....ba ce ocheane ai.....n-am vazut asa ceva:lol:
|
Quote:
Ce face aia mica argintie? Am auzit ca i-ai dat duminica de ai innebunit un 5series 3.0 diesel, nu mai stiu de unde stiu, de la Bobi cred :lol: |
I-am dat un pic de distractie:D...sigla cu 316i de pe portbagaj ii imbie pe multi la joaca;):lol:
|
eu o sa fiu pe la 20:30 in parcare...sper sa ajungi :D si off: domnisoara aceea era cea mai frumoasa si naturala din toata locatia :lol:
|
misto rau masina ti-am vzto in rompetrol in seara asta....bafta cu ea
|
Am avut o seara perfecta...o sesiune de paralele cu care s-a deschis sezonul foarte buna pentru mine:D
Deci: vs E30 25 12V 2-0 (trage ursul lui Jakal foarte tare...l-am batut la "juma de metru" de fiecare data:D) vs Opel Astra Bertone 2.0 turbo 190 cp 1-0 vs Opel Astra GSI 1-0 Daca nu eram intrerupti de un meletzian care ne-a stricat joaca mai aveam de dat cu ceva masini....insa abia a inceput sezonul ...e timp destul:D Per total sunt foarte multumit de cum trage masina...voi vedea pe parcurs ce imbunatatiri ii mai pot aduce:D |
Ohooo....., incepeti sa formati o echipa, una buna chiar.
Baga mare la paralele, e nevoie de antrenament pentru Tulcea. Bafta pe mai departe. |
bravo vadca incet teai acomodat cu masina..............si tiam zis ca un 12v shoftat.......nu bate 25 24v............;):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning