![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
vad ca ati continuat cu, caterinca proasta, eu nu va judec daca atat va duce capul e problema voastra...nu e vorba de invidie..are dreptate maus...ca nu aveti pe ce sa fiti invidiosi dar daca erati putin mai cu capul pe umeri nu cred ca se ajungea la astfel de discutii
as vrea sa ma intalnesc cu voi astia care au inceput caterinca proasta sa ne gasim intr-un loc sa vorbim fata in fata nu pe forum asa ne putem intelege mai bine, raspund la intrebari si poate asa vom fi cu totii multumiti...si pan la urma poate o sa lasa-m chestiile astea si ne ajutam unul pe altul... |
Andrei, ai o perfecta aproape dreptate. :)))) Caterinca lor proasta, crede-ma ca a fost amplificata de raspunsul primit. Trebuie abordata o alta atitudine, mai ales daca se vrea a fi un club care ajunge la inaltime. Este o balanta intre cantitate si CALITATE, care trebuie atent controlata. Asta defapt este cauza pentru "caterinca" proasta de care ziceai tu.
|
Quote:
|
Quote:
"nu stiu....ceva frumos si bun" stiti ce raspuns am primit?...."cand o sa stii ce e cu masina ta atunci o sa ai ce cauta in club" trageti singuri concluziile |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dani ia fii atent mah......''beculetz racing crew'' sau ''sound of spritz'' sau ''leduletzele vitezomane''................ce zici??? Sustin cu tarie ceea ce a spus Dani....ce rost are un club daca nu e performanta???? |
Quote:
eu cred ca tu esti doar un copil de bani gata care mama cu tata i-a luat masina si esti plin de fite si critici pe toata lumea .......fratioare noi ne-am cumparat masinile singuri nu iam cerut bani lu mama si lu tata ......singuri le am modificat asa cum am putut si noi ......un beculet ,un neon,un filtru,o toba ,etc....apropo imi cer scuze ca mam coborat la mintea voastra si vam vorbit urat ...si inca o chestie un club nu se ridica imediat dureaza ......iti promit eu ca va fi candva si performanta ;) |
Quote:
:)))))))))))))))))) haaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa aaa |
Quote:
madalin89 , nu prea l-ai ghicit pe U_TUNNING!!! @maus, sa stii ca numai la evo lui Dragos m-am gandit. nu stiu alta, nu cred ca este alta la BR! cabrioleta rosie, da da. sa vedem, sa nu ma faca cumva de rusine, o sa fie interesant totusi! Gata, baieti, eu m-am linistit. Sper ca si membri clubului sa culeaga ce e bun din toata bascalia asta. Multumiri si lui Snappy_XXL! |
Quote:
|
App ....vezi ca ar trebui sa iti mai schimbi suspensiile la masina decat sa dai banii pe beculetze si alte acareturi care nu isi au nici un ros pe o masina care se vrea a fi performanta si a face parte dintr-un club de profil!!!!
Iti amintesti tu de ce ti-am spus de suspensie;) |
Quote:
|
Nu e vorba de gandire imatura. Crede-ma ca multi au facut sacrificii pentru masinile lor, iar omul tau de bani gata.... a.k.a. U_topping, chiar si-a facut masina cu manutza lui! :)))) Ideea de baza pentru balacareala asta este modul in care s-a pus problema, parca era un film cu Bud Spencer si Terrence Hill cand aveau pojar. :) Cred ca mi-am spus punctul de vedere in posturile alterioare. Nimeni nu condamna pe nimeni, insa exact fazele astea strica treaba. Ce ar fi sa "rezolvati treaba asta pe strada" ? :))) 402, sa fie meniul complet.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning