![]() |
ar merge si asta...
http://web.norrisdesigns.com/Feature...t=1&id=1&cid=0 EVO 7 RS - Norris Design phase II Engine Dyno - (Low Lag) 730 Hp & 609Lbft (2.1 Bar) Vehicle Weight 1440Kg (Dry With Driver) 0-60Mph - 2.687 Secs (Street Tyres) 0-100Mph - 5.626 Secs (Street Tyres) 1/4 Mile - 10.41 Secs @ 141 Mph Top Speed - 200.3 Mph (So Far) |
puey da daca o iei asha atunci sa zic ca mi-ash lua un civic shi se restu tunig :lol: asha e bine??intretzinerea nu ar trebui sa fie prea mult :lol:>>dar daca stau mai bine sa ma gandesc i-ash investi intr-o afacere shi din banii cashtigatzi lunar mi-ash lua o mashina ash tunao shi mi-ar ajunge shi de asigurare intretzinere(mi-ash lua un skyliner).E mai zici ceva? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
e :) macar un cielo tot trebuie sa`tzi iei .. ca sa ai cu ce sa te misti :P |
Daca imi pune D-zeu mana in cap si ma fac de 100K DOAR pt. cumpararea unei masini(fara sa mai am alta \"racheta\" sau motor,poate o bicla) as merge in genunchi pana la BMW si cu lacrimi in ochi (de fericire) as cere un M3 pana in 100 de batranei europeni. :mrgreen:
|
pai nhu mha ca imprumut bolidul lu' maicamea(dacia 1310 :lol: )shi m-ash duce la servici :lol: :lol: :lol: shi i-ash pune nos ca sa ajung la timp daca intarzii :lol: (de parca ar suporta nos :lol: )
|
eu unu as opta ptr un CL 55 AMG...dar nu cred ca imi ajung bani :( poate daca ar mai ramane vreo 2000 de parai as mai pune pe ea nishte jante si poate un CD Player portabil :lol: :lol: glumeam un radio CD Clarion si niste boxe JBL pe spate....asta daca nu vreau eu sa-i pun din fabrica casetofon :twisted:
|
Re:
Quote:
Te urmaresc de aproximativ o ora si deja esti la a 4 a prostie spusa :lol: Din 100k nu iei un 55 AMG... Quote:
PS: stie cineva daca Mercedesu' scoate pe poarta fabricii vreo bucata fara \"radio casetofon\"? :lol: |
cine imi spune shi mie cat costa o supra??? :D .
|
Cu 100.000 de euro mias lua un Subaru WRX STI il tunez la maxim si ma apuc de condus :lol: 8)
|
Quote:
PS: imi cer scuze pt offtopicu' asta care merita sters, dar nu m-am putut abtzine!! |
as lua un EVO 8 as pune NOS,totzi dracii si apoi race :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
In mod sigur nu imi ajung banii pentru un Porsche GT2 tunat de TechArt si Porsche Racing Team si se cam duce la vreo 900cp fara Nos 0-100 2,2!!! dar costa cam 400.000-500.000 euro
|
4 Attachment(s)
mi-ar ajunge si 30.000 de euro :dribble: :dribble: of of viatza mea :cry:
Ford Focus RS Turbo - 280cp |
Quote:
oricum ........vise |
Daca as avea 100.000 euroi mancaiar tata mi-as lua EVO VIII FQ-400
am intales ca e 85000$. is nebun dupa masina asta |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning