![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
Quote:
|
M-am dat cu un E55AMG din 2000 , cred ca era ala de 354 hp si mi-a placut mult, sunet metalic al motorului, masina care atunci cand stai la stop si accelerezi parca se misca din toate incheieturile, un deliciu.
Atunci CL65AMG care are aproape dublu caii putere la ultima versiune, cred ca este suparat rau de tot. |
CL!e mai clasica masina si cu succes dovedit la femei :) !de ce sa risti cu un M6,poate unor fete nu prea le place designul asta mai a la seria 7 :))))))))n-are rost sa facem comparatii tehnice sau bla bla ca tot pe acolo sunt amandoua!
|
Quote:
Quote:
|
Io unu is de parere ca`i prostie asta cu comparatu` masinilor mai ales cand e vorba de mercedes si BMW !!! sa fim seriosi ca oricare ar fi buna`n garaj!!!
:D orkum cel mai frumos este sa`ti iei tu una de 150 - 200 cp si baga`n ea fara AMG si fara Hamman sa vezi atunci comparatii!!Si sunet si tot ce vrei!!! |
CLu si poate sta la viteze mari pentru mai mult timp ceea ce BMWu nu prea poate. CL e mult mai putin zgomotos. E genu de masina care o folosesti pentru a merge din Franta pana in Germania. Un GT mai bine zis. Relaxanta, rapida, comfortabila. CL-ul poate sta la 250 linistit.
|
din cate stiu eu e si limitata la 250 (zicea cineva de la topgear)..
|
Si eu cu 645-ul stau la 250 linistit. De unde pana unde ai scos tu chestia asta?
|
nu zic ca si BMwu poate sta, dar CL e mai silentios si asta il face mai usor de suportat pentru o durata mai lunga, mai ales daca esti pe o autostrada si ai de parcurs cateva sute de km mi se pare ok. Nu uita ca vorbim de M6 si 645i. M6 are motoru acela V10 care merge destul de mult in ture si scoate un sunet mai ascutit. Nu zic probabil ca 645i e mai silentios. Stiu ca am vazut despre CL ca e destul de silentios.
|
Pai da, merge mai mult in ture, dar si rezervele de putere sunt mai mari decat la V8 si mai are si 7 trepte. Nu cred sa aibe mai multe ture la 250km/h decat CL-ul care are doar 5 trepte.
|
CL65 - Pneuri 275/35 ZR 19 - Raport ultima treapta 0.83 - Raport final 2.82
M6 - Pneuri 285/35 ZR 19 - Raport ultima treapta 0.83 - Raport final 3.62 Dupa cum se vede,masinile au pneuri aproape identice (cele de BMW sunt putin mai late si deci au circumferinta nesemnificativ mai mare),acelasi raport al treptei finale,insa raportul final mult mai mare la BMW.Deci la aceeasi viteza,M6 va avea mai multe rotatii/minut decat CL65.In urma unui calcul care nu e chiar real dar pe aproape,rezulta 4.600 RPM pentru CL si 5.850 RPM pentru M6 la 250 km/h. |
Dar la CL 5850 rpm insemna linia rosie, dar la M6 e locul unde abia se trezeste motorul. Un V max la M6 nu postezi?
|
am mers cu BMW-uri M...si cu AMG-uri...
e clar! AMG 4 EVER!!! 8) (dar Brabus se pisha pe amandoua de sus de la 10 metri...8) ) |
Quote:
|
am vrut sa zic ca un fapt divers ca le face muci pe amandoua...ce ai inteles???:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning