![]() |
Re: E 30 ix
eu cred ca ii sta bine cu stopurile astea
|
1 Attachment(s)
whoa....mi se pare foarte...ciudat...adica ma asteptam sa arate altfel....cel putin pe dgh arata de milioane.....oricum zic ca arata bine rau si asa....tu stii cel mai bine oricum....:-P
in realitate arata mai bine pt k oricum nu prea pastreaza proportiile...nu stiu de ce...:???: |
eu zic ca le-a pus super bine...madskillz esti foarte talentat ma baiete.....poate imi dai si mie id-u tau de mess sa vb.....
|
Quote:
|
ceva noutati?!
|
poi nu prea sunt....am cateva idei in cat akum dar...as fi vrut sa fie si bani necesari pt a fi posibile schibarile....dak o sa am noutati o sa va anunt...
|
2 Attachment(s)
am zis k o sa va anunt kn o sa mai existe noutati.....mi am luat niste ceasuri pe plasma..ink nu le am montat pt k astept si inele cromate...
p.s:cateva poze cu ele ziua.. |
super tare moshule... spor la montaj... sa vedem cum se vede pe seara..
|
nice.....pe cand e programat sa iti vina inelele?
|
eu zic ca arata mai bine cu stopuri cum a pus madskilz ;) atat nu-mi place la masina ... stopurile pe care le ai acum :D in rest te felicit pt tot
|
vreau si io ceasuri cu plasma!!! are cineva p'aici???
|
Quote:
|
Quote:
Merci. |
au fost 100 d ero fix...si le am luat din colentina de la carstyling...
|
mihaie...inele ink nu le ma comandat..k sunt 100 E ..mai astept potin..poate gasesc mai eftine potin....si 50E cu aluminiu..si nush cum dau alea p aluminiu p masina...mai astept potin..si vdm..voi pe parari aveti??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning