![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
iti dai seama ca le trag o reconditionare inainte sa le pun :D sper sa aiba numa acelasi drop ca si pe spate :shock:
|
1 Attachment(s)
am inceput sa curat arcurile de pe ele ca au umpic de rugina...cam asa a iesit dupa hartie abraziva si perie de sarma...urmeaza sa`mi cumpar deruginol :D
|
bv bv e frumos ce iese de acum antentie la borduri si gropi;))
|
is curios sa vad cum arata dupa ce pui arcurile pe fata...
|
2 Attachment(s)
noul monstrulet :twisted:
|
ce cutie ai acolo !? :))
cat scoate? |
Quote:
|
Quote:
|
am o intrebare...ce sugerati sa fac dupa ce curatz arcurile cu feruginol? sa le las asa si sa le ung cu vazelina sau sa le vopsesc? nu ma intereseaza aspeectul asa de tare pe cat sa nu rugineasca la loc :?:
si inca o intrebare...mai primiti notificari pe mail sau e cv problema de la forum? |
stai linistit eu nu am mai primit notificari de la forum de cateva luni intri si u si dai la user cp si o sa vezi acolo daca s-a scris ceva la topicurile unde ai scris u. salut
|
Quote:
|
foarte frumos kla`ul sa ai noroc de el,auzi nu ai idee de unde imi pot cumpara si eu un subwoofer pana in 100w ca nu imi trebe mai mult ? dami pm daca stii te rog
|
pai de ce sa sara vopseaua daca le cureti bine cu peria de sarma? eu zic totusi sa le dai vreo 2 straturi de vopsea
|
Quote:
|
ale mele le-am vopsit cu vopsea normala cu pensula doar pt faptul sa nu rugineasca dar inca n-a sarit,sunt vopsite de anul trecut din toamna :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning