![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Avand in vedere ca este din cutii de Alu este foarte frumos cum e facut si chiar cred ca este ceva unic din punctul meu de vedere care nu am mai vazut pana acum.Si este foarte mic,cred ca iti trebuie ceva dexteritate sa faci din cutie de suc masinuta asa de mica :)
|
Quote:
PS: sa vezi cand pusca bomba si afla si ea de unde l-ai primit... o sa fie macel :2gun::chainsaw::boxing: |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi am sa prezint 2 HW din 2009 una din seria Heat Fleet si cealalta Rebel Rides, din pacate sunt ultimele cumparate, deci ultimele care au poze cu fundal alb, sper sa va placa.
Hot wheels 1/64 63.Chevy Nomad '55 64.Dixie Challenger |
Foarte frumoase amandoua dar chevy e pe primul loc :D
|
La fel purced si eu in seara asta Nomad + inca o inflacarata.
|
Quote:
Quote:
|
Interesanta buburuza facuta din doza de suc. Am si eu un Chevy Nomad pe verde dar cred ca al meu e mai vechi un pic. Bafta la achizitii.
|
Quote:
Si eu multe planuri pentru machete de hartie... ;) Bafta in toate si la cat mai mult machete! |
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
--------------------------------------------- Desi planul pe azi era sa incep cu prezentarea unor Chevelle-uri am fost ispitit de duba lui VENOX si am zis sa o bag si eu pe a mea, numai de maine prezint astea mai nervoase ;) Hot Wheels 1/64 65.Dodge Custom Van '77 66.Baja Breaker |
dragut Dodge-ul, imi place!!!!
|
Cand credeam Baja Breaker e cea mai tare duba HW, Dodge-ul m-a dat peste cap:-) Foarte faine ambele;-)
|
ce fain e dodge-ul:shock:...felicitari si multe machete in viitor;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc , ma bucur ca va place. |
Aici m-am blocat ca imi plac tare mult amandoua :)) Foarte misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning