![]() |
Re: E34 - Al meu e34
2 Attachment(s)
au fost puse si bielete noi:D
|
in seara asta am fost pe la tinichigiu si am mai sudat o ureche la toba.am convenit sa ne apucam de reparatii capitale la primavara.sambata cred k intra la infoliat
|
5 Attachment(s)
la infoliat nu a intrat, dar am facut niste mici modif la estetica.i-am luat semnale albe noi k alea vechi erau matuite si daca tot am umblat la semnale am facut si proiectoarele clare
|
frumoase proiectoarele, bafta in continuare cu proiectul...baga si tu caeva poze cu masina k mi-e cam dor de ea :D
|
dupa ce o incalt de iarna
|
astazi m-am apucat sa ii dau bordul jos pt k am caloriferul fisurat:(pana sapt viit sper sa fie gata.cu ocazia asta o sa ii schimb si bordul cu unul impecabil
|
6 Attachment(s)
astazi aproape am terminat cu montatul interiorului.s-a schimbat aeroterma,bordul si diverse piese la interior.daca tot am demontat muzica si azi a trebuit sa o pun la loc am zis sa o prezint si pe ea.am un mp3 cu usb de la jvc,boxele din spate si de la picioare sunt dls(nu le-am facut poze),pe usi am pus niste mtx-uri si in spate un subwoofer de la jbl.pe langa astea mai sunt si 2 statii (jbl 75.4 si una magnat ultra 2000 parca)si un condensator de la power acoustic de 4f
|
numai de tine nu dadeam p aici :)))
|
:)))).stii k de raie scapi da de mine mai greu:P
|
ieri in sfarsit masina a aprimit niste geamuri fumurii:D.sapt viit cica o sa infoliem si luneta si gemuletele pe spate.sper sa fac maine niste poze
|
nu am mai scris de ceva timp pe aici.masina a primit pan la urma si folie pe luneta,geamurile laterale stau la caldura pe sifonier:D,am schimbat aeroterma k aveam radiatorul spart si acum nu mai mere dezaburirea si maine primeste un kit xenon pt faza scurta(ca sa fie culorile asemanatoare,iar cel care e acum o sa il montez pe proiectoare).o sa revin cu poze de la montaj
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
gata.am montat noile xenoane pe faza scurta iar cele vechi pe proiectoare
|
semnalele albe cat te-au costat?vreau sa le schimb si eu pe ale mele.
|
50 sau 60 lei bucata.nu mai tin minte exact.ia nr de tel de la semnatura.zici ca suni din partea lui piticu si o sa iti faca un pret bun
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning