![]() |
Re: Accelerate Club Brasov
Da da asta merge :D "Votul a fost inregistrat. Iti multumim!" :D
|
Eu iti multumesc! :D
Si link-ul a mers...cine stie ce sa intamplat... |
Bun!
Hai te rog dan, sa terminam cu off topicuri gen voteaza Milka etc. Avem treburi mai importante de discutat aici pe forum decat asta. Multumesc pt. intelegere ;-) |
Quote:
|
ai salut cu aceasta ocazie pe ccy focus pe care l-am depasit prin cristian cand mergeam in brasov(noroc cu fetele care erau pe masina lui in poze ca altfel nu tineam minte numarul:), pe florea al carui bmw l-am zarit prin cristian si codlea si pe db freak cu fiat bravo care se pare ca e vecin cu mine in rasnov.
o intrebare de baraj...cine sunt fetele care au pozat pe focus-ul ccy ca m-au inebunit colegii cu intrebari ca au vazut poza in laptop la mine...adevarul ca tipa blonda arata de milioane...felicitari posesorului:)ei |
Quote:
Salut :-) Tipele sunt 2 animatoare din brasov, si sunt luate amandoua si nu de noi din pacate :-p, asta e raspunsul intrebarii de ''baraj'' :-). Si in ceea ce priveste depasirea...tu nu stiai ca in Cristian e depasirea interzisa? Sau poate ca esti mai rapid ca mine, ce sa-i faci, mereu e unu mai bun :-p. Te salut! |
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt mai rapid...ci doar mai grabit:)uit tot timpul ca pe linie continua nu se depaseste:)
o sa va flashuiesc...sper sa nu va suparati. |
Quote:
|
Quote:
In plus parca mai este semnul de depasire interzisa...dar suntem in Romania... :lol: :lol: :lol: si cand 2 se bat cap in cap este caz imposibil pt politie. |
nu ai voie sa te prinda politia ca depasesti pe linie continua:)
ma mir ca nu am dat in radarul care a fost la codlea si acum e la rasnov. pe unde stau ascunsi? ca nu vreau sa ai deranjez:) mi-a facut cu farurile golful portocaliu...dar mai demult cand inca nu intrasem pe forum si m-am mirat de unde ma stie:) cand mai faceti o intalnire vin si eu neinvitat:) daca imi place poate ma fac si eu membru...sper doar sa nu fie plictiseala ca la intalnirile club ford:) |
Quote:
www.ACCELERATEclub.ro |
pana in 22 nu pot participa...dupa aceea cu placere...mai ales daca mai aduceti animatoarele sa le punem si pe masina mea:)
|
nu crezi ca semnatura ta e cam prea de tot, daca vrei sa ne arati ce stie sa faca "your ride" te asteptam la un "gratar" cand se mai incalzeste vremea. aaa?
vb cu xedos6 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning