Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Autostrada A3 (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/156373-autostrada-a3.html)

FAST&FURIOUS 07-06-10 10:12

Re: Autostrada A3

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 3422170)
Am reusit in sfarsit sa ne dam pe a3 aseara.

Foarte placut impresionat de lucrare , in comparatie cu cateva din celelalte autostrazi de dincolo , calitatea e super. Referitor la denivelari si ''imbinari'' de pe autostrada cine are putina inginerie la bord intelege fenomenul.

Un mare plus in are peisajul.
Ceea ce am observat ca lipsesc aproape cu desavarsire sunt semnele , panourile de informare , telefoanele sos si pe alocuri unele marcajele. In schimb se pare ca s-a ingradit destul de mult drumul si sistemul de viaducte e sau cel putin arata bine pus la punct.

Destul de putin trafic si din pacate unii bizoni circula cu nonsalanta pe banda de viteza cu mult sub limita legala..

tura viitoare , tronsonul invers -> gilau - turda

Ma bucur sa aud aprecieri, mai ales ca in ultimii 3 ani si 3 luni am petrecut mai mult timp pe santierul acestei autostrazi decat acasa .
Pacat ca nu se va putea continua cu lucrarile intr-un ritm alert asemanator cu cel de anul trecut, sa putem intra si noi in Europa la nivel de infrastructura.

jmf_ 07-06-10 19:59

Dar se continua de vreun fel?

FAST&FURIOUS 07-06-10 20:22

Quote:

Originally Posted by jmf_ (Post 3423934)
Dar se continua de vreun fel?

Se lucreaza intre Turda si Campia Turzii.

Cuiutz 07-06-10 21:22

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 3423995)
Se lucreaza intre Turda si Campia Turzii.

Despre Gilau - Oradea se aude ceva ?

Dolce CST 07-06-10 22:51

Quote:

Originally Posted by Cuiutz (Post 3424154)

La asta se lucreaza inca la proiect fiindca is multe dealuri si vai...mi-a zis cineva care lucreaza acolo aia peste vreo 5 ani cica va fi gata :lol::lol::lol: speram sa fie gata cat mai repede!

FAST&FURIOUS 08-06-10 08:32

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 3424462)
La asta se lucreaza inca la proiect fiindca is multe dealuri si vai...mi-a zis cineva care lucreaza acolo aia peste vreo 5 ani cica va fi gata :lol::lol::lol: speram sa fie gata cat mai repede!

Nu va mai luati dupa "povesti nemuritoare" , proiectul exista se fac mici corecturi, DAR NU EXISTA BANI PENTRU MOMENT.(momentan se lucreaza la Km 52+135 la podul peste Canalul Hidroelectrica de pe Somes)

FAST&FURIOUS 09-06-10 13:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cuiutz (Post 3424154)

Km 52+135 Gilau........... poza 1- 09.06.2010
Km 0+774 Campia Turzii..... poza 2 - 09.06.2010

CJ-01-WOB 09-06-10 16:28

Domnu'
Fair Play ca ne ti la curent ;)

FAST&FURIOUS 09-06-10 20:46

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 3428910)
Domnu'
Fair Play ca ne ti la curent ;)

Am obiceiul sa nu ma bag la ce nu ma pricep, dar nici nu-mi place cand aud pe unii ca le stiu pe toate si de aceea si aici vreau sa se stie adevarul nu sa se ia lumea dupa aberatiile unora care habar nau ce vorbesc doar posteaza de dragul de a posta.

Dolce CST 09-06-10 21:54

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 3429539)
Am obiceiul sa nu ma bag la ce nu ma pricep, dar nici nu-mi place cand aud pe unii ca le stiu pe toate si de aceea si aici vreau sa se stie adevarul nu sa se ia lumea dupa aberatiile unora care habar nau ce vorbesc doar posteaza de dragul de a posta.

Eu nam zis ca le stiu pe toate...daca asa mi s-a zis..eu zic mai departe...daca persoana respectiva ma mintit...mint si eu mai departe...si nu postez doar de dragu de a posta credema:lol:

FAST&FURIOUS 10-06-10 07:01

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 3429801)
Eu nam zis ca le stiu pe toate...daca asa mi s-a zis..eu zic mai departe...daca persoana respectiva ma mintit...mint si eu mai departe...si nu postez doar de dragu de a posta credema:lol:

Stai linistit nu la tine ma refeream in cea ce am spus mai sus, eu ma refeream in general la cum posteaza o gramada de internauti care au de obicei 13-16 ani dar le stiu pe toate.

HardWorker 13-06-10 10:01

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 3430356)
Stai linistit nu la tine ma refeream in cea ce am spus mai sus, eu ma refeream in general la cum posteaza o gramada de internauti care au de obicei 13-16 ani dar le stiu pe toate.

chiar ma bucur ca ne tii la curent totusi se termina anul acesta macar tronsonul complet pana la campia turzii,si daca da cam pe cand crezi ca e gata?

FAST&FURIOUS 13-06-10 17:33

Termenul de finalizare pentru Km 10+081(Turda)-Km 0+774(C.Turzii) este in 8 septembrie 2010.
Sa speram ca o sa fie bani ca sa se poata termina.
Banii sunt singurul lucru care ne impiedica acum.

Eagle_flyaway 13-06-10 17:48

sa-nteleg ca a fost dl. MINISTRU Berceanu si a cerut continuarea pe banii constructorului si a primit raspuns nefavorabil?!

FAST&FURIOUS 13-06-10 17:52

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 3437989)
sa-nteleg ca a fost dl. MINISTRU Berceanu si a cerut continuarea pe banii constructorului si a primit raspuns nefavorabil?!

Nu cunosc si nu discut politica aici.
De asemenea va rog sa intelege-ti ca sunt lucruri care le stiu si nu pot sa le mentionez, dar si lucruri care nu le stiu si nu le comentez.
Dupa cum am mentionat mai sus nu ma bag unde nu cunosc si nu vorbesc din auzite.

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning