![]() |
Re: Machete in lucru - inchains0
aha. super.
Felicitari ca esti printre putinii, sau chiar singurul care isi baga nasul in machete autoart/kyosho ... etc |
4 Attachment(s)
Am mai lucrat cate ceva dupa cum urmeaza:
-am fixat puntea spate + discuri de frana + etriere -am finisat poxilina de pe usi, bena, bandourile -am inceput lucrul la bara fata si la cea din spate, azi sper sa le termin |
Quote:
Quote:
spor la lucru, si nu te abate de la calitate ;) |
6 Attachment(s)
Multumesc, sper sa iasa ceva frumos, bine macar ca am destul timp la dispozitie pt macheta dupa ce vin de la servici!!!
Dupa cum ziceam, am avut de lucru la bara fata, ceva mai mult insa spre miezul noptii am adus-o la forma pe care o vroiam. Am terminat si bara spate. Urmeaza finisarea cu smirghel fin, insa peste cateva zile, dupa ce voi termina tot ce am de modificat la macheta. Am mai fixat discurile de frana + etrierele pe fata. |
WOHOOOO...take it easy boy..arata prea tare=p~!!!!Multa bafta si timp in continuare:D!!!
|
Bara fata e super..ce aspect incredibil ii da..si cea spate la fel.Imi place ce vad.Spor man.
|
frumos frumos....usor usor o faci si v-a iesi ceva foarte frumos:D...deabea astept sa o vad terminata
|
2 Attachment(s)
MULTUMESC pt aprecieri, astept si eu sa o vad terminata insa mai am destul de lucru la ea!!!
2 poze cu noile scaune si bancheta spate un pic mesterita pt a se potrivi bine si pt a incapea balamaua de la usa din spate. M-am gandit ca scaunul din dreapta fata sa se poate intoarce spre spate sau lateral. Probabil ca la final vor avea alta culoare, inca ma mai gandesc, culorile nu le-am stabilit inca!!! |
Frumos,interesanta treaba cu scaunul:d Bafta,astept cu interes sa vad rezultatul final :D
|
2 Attachment(s)
eu zic ca sunt ok rotile , depinde ce vrei sa iasa la final , sunt ok din pct meu de vedere ,mie imi plac cele lowrider , poate ceva din asta te inspira
|
Ms, arata super cel alb, imi place in special bara fata insa la macheta mea am cam terminat cu exteriorul, asa ca nu vor mai fi schimbari majore, am inceput deja sa ma ocup de interior si de bena.
|
ok , eu m-am referit strict la roti .
|
Quote:
Vopseste-o in schema de culori a scaunelor |
Quote:
arata interesant |
Quote: