![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
griffo dami si mie id tau...sa stam de vb putin
:P |
buna... voi vorbiti serios cu ora de intalnire? nu de alta dar e dunimica... si nu e 1 aprilie!
oricum sunt sigura ca nu vine nimeni inainte de 11-12... |
Quote:
Am vorbit cu cei de la Carrefour si la ora aceea e numai bine pentru nu incurc pe nimeni, pana la urma ei urmaresc teoretic atragerea de clienti, automat fiind in parcare trebuie sa ai nevoie de ceva, chiar si o bricheta, de la ei cumperi. Asta e ora stabilita, nu se va sta pana la ora 13:00 in parcare cred, se vor da ture de oras si mai vedem pe loc ce si cum...deci cine nu se trezeste pierdere parada ursilor dresati!!! |
poi ia sa ma anunt si eu....numai sa imi ziceti unde anume sa vin..
|
Cred ca o sa vii pe Pitesti-Gaesti-Targoviste nu?
Daca da vezi ca are privat4u2 numarul meu de telefon ca am vorbit mai devreme cu el despre tine si ma suni, e la iesirea din Ploiesti spre Sinaia, poate ai uitat sau nu te-ai informat sau daca nu stiai intalnirea are loc in aceasta duminica in jur de ora 9:30 / 10:00 Pentru toti cei care au intrebari sau nelamuriri sau aveti nevoie de Gathering Position ma puteti gasi la acest numar : 0722425746 , multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am uitat....Shoby valcea.....OT 33 LKS bmw 325 ix turbo
|
atunci duminica sunt si eu prezent !:Dca spectator bineinteles:D
|
Daca rezolv problema cu prezoanele,o sa insotesc cu ``BIRMANEZA`` un `urs`` de la Valcea.
BMW Rullllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
e clar.....HAOS TOTAL......toata lumea sa lase taloanele acasa....:)):))
va crede lumea ca e revolutie.........:))))) |
Mai vine si carbit cu masina lui mad max :D Forta ... Au innebunit aia Tantareniu noaptea. Aia din sat cred ca i-au invadat extraterestii. Aerea 51 e la Fane 39 BMW la garaj , numa lucruri necurate se fac pe acolo :))
Bafta tuturor , aveti grija la drum! |
Haos tata...
Duminica m-am uitat pe net va fi frigut si vor fi nori dar nu va fi ploaie si vant. Ne luam termosu de acasa cu ceai sau whiskas si o ardem dubios in Ploiesti, sper sa avem DN'u liber pana la Baicoi ca avem doritori de paralele:D |
o sa fie frumos!
dar cu paralelele cred ca visati:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning