![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A
Quote:
pt el masina aia este un mijloc de deplasare... la motor de 1.6 nu cred ca ai mari aspiratii de tuning este o masina f ok si ingrijita din punct de vedere tehnic momentan este student deci nu cred ca isi permite sa investeasca banii in ea nu are de gand sa participe la nici un concurs/show cu ea cel putin el i-a facut "ceva" cu gust care pe deasupra mai este si apreciat. |
Bineinteles ! Sunt de acord.Dar daca nu cred ca e ceva rau in a'ti da cu parerea .
|
multumesc tuturor care apreciaza munca pe care am depus-o ca masina sa arate asa. mai sunt multe de facut. o masina nu poti sa spui niciodata ca e gata...nu mai ai ce sa ii faci. mereu gasesti cate ceva ce poti sa imbunatatesti. exact ca o lucrare de arta. niciodata nu se poate spune ca este terminata. masina este doar putin diferita. nu am pretenti de saloane si de poze de reviste. am vrut doar sa o scot din anonimat. eu sa fiu sanatos ca sa le pot face pe toate!
|
Foarte frumos spus! Mie, unul, imi place mult masina ta si stilul pe care il adopti. Multa bafta in continuare sa ii faci tot ce ti-ai propus!
|
gata s-au schimbat flansele si rulmentii de sarcina. nu mai bate, nu mai troncane. merge in sfarsit bine. sa vina caldura ca mai am multe de facut!
|
Quote:
Si adevarul este ca iarna... doamne nici nu iti vine sa iesi din casa. P.S. As vrea sa va dati cu parerea la masina mea daca se poate o parere de olteni:D |
ps: un id de mess si ne auzim. facem un meeting intr-o seara si ne dam cu parerile despre masinile noastre...
|
Quote:
imi amintesc cand stateam pe Calea Bucuresti noptile pe la 1-2 sa vedem liniutele sau prin fata pe la Daewoo si apoi fugeam de garda care cum puteam:D |
inca de mai fac chestii deastea. acum am lasat-o mai moale ca e vremea asta...da sa vina caldura si incepe aventura...mi-ar placea sa stam ceva timp la taclale.... da un semn cand vi in craiova
ps: si eu sunt la ar....anul I |
Quote:
eu am fost coleg cu Dani "PMD" |
masina a primit alte telescoape... cele vechi au cedat. urmeaza alte cauciucuri pe fata ca unul a cedat si sa ii umflu aripile pe spate. a venit caldura si incepe munca.
|
Telescoapele alea le mai scurtasi sau nu se putu?
|
Quote:
|
s-au scurtat la maxim. e mai joasa ca inainte. si se conduce excelent. masina e rigida ca are suspensie buna si nu balanseaza. oricum pe drumurile patriei daca atingi 50 la ora e mult. incet si sigur.
|
Nu te mai vaieta ca avem strazi pe unde sa prindem si mai mult un pic:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning