Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Red Line Racing Club Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/155542-red-line-racing-club-baia.html)

jonny_rapp 29-12-09 20:49

Re: Red Line Racing Club Baia Mare

imi pare rau ca nu am putut veni in seara asta sa ne vedem dar na o trebuit sa fac ceva cumparaturi pt rev, data viitoare o sa fiu prezent numa sami revin dupa chief:lol:

dobro_c 29-12-09 22:35

am o curiozitate... ce motor are crx-u verde si cati cai?

IndyGG 29-12-09 22:38

108 cam asa ceva din cate retin eu

honda81jar 30-12-09 16:43

Buna as vrea sa ma inscriu si eu in club

am un Mercedes model 2001

T@m@ngo 30-12-09 16:54

dupa sarbatori prezintate la intalniri o sa primesti mai multe detalii de la vicepresedinte, sau pe forum despre ora de intalnire si locul ;)

jonny_rapp 30-12-09 19:37

Quote:

Originally Posted by honda81jar (Post 2934533)
Buna as vrea sa ma inscriu si eu in club

am un Mercedes model 2001

salut, idea este in felul urmator; ca sa fii membru al clubului red line trebuie sa respecti regulamentul urmator:

REGULAMENT RED LINE RACING CLUB:
-membrii clubului vor participa numai la evenimente legale
-nu vor atrage atentia asupra lor si efectiv asupra clubului intr-un mod neadecvat
-vor avea lipite pe parbriz sau luneta insemnele clubului
-vor plati cotizatia de aderare 50 lei, aceasta taxa se va folosi pentru a legaliza clubul
-vor incerca sa se prezinte la intalnirile clubului
-hotararile importante se vor lua prin vot de catre membri prezenti la intalnire prin metoda jumatate plus un vot reprezinta hotarare adoptata.
-cei ce se vor retrage sau vor fi exclusi nu vor mai primi cotizatiile inapoi
Organizare clubului sa facut prin vot si este urmatoarea:TRX23-presedinte, JONNY RAPP-vicepresedinte, PAULIK-prim secretar.

noi avem intaliri mati si joi orele 20:00 in piata milenium localul 'She Filip' te asteptam cu drag, daca vei fii acolo vei primi mai multe detalii si explicatii. numai bine salut:D

Norbertinio 31-12-09 14:48

Va urez tuturor celor din Red Line Racing Club un AN NOU FERICIT!!!, sanatate, bucurii si un an cat mai bun in modificarea masinilor!;)

T@m@ngo 31-12-09 19:29

La multi ani tuturor!!!! scurt si la subiect !!!

IndyGG 31-12-09 21:56

Un an nou fericit la toti din club si sa dea Domnu sa fie cel mai bun an a tuturor...LA MULTI ANI!!!!!!

teen.ager 31-12-09 23:41

Si totusi nu va fii...Criza nu s-a speriat de petarde si s-a hotarat sa mai ramana in Romania "unde e cald si bine"...

costynas 01-01-10 23:47

Quote:

Originally Posted by jonny_rapp (Post 2934926)
-membrii clubului vor participa numai la evenimente legale
-nu vor atrage atentia asupra lor si efectiv asupra clubului intr-un mod neadecvat

si cine va crede ??? toba aia MULT PREA GALAGIOASA nu atrage(a) atentia ??? mai ales in zona parcului ?

IndyGG 02-01-10 00:17

se referea la linutze si drifturi pe nush unde unde poti sa atragi politia ...

trx23 02-01-10 15:55

costynas o vb inteleapta spunea:CREDE SI NU CERCETA,si e singura masina cu toba galagioasa? sau cine are toba sport nu are drept de circulatie prin zona parcului

costynas 02-01-10 16:58

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 2940079)
costynas o vb inteleapta spunea:CREDE SI NU CERCETA,si e singura masina cu toba galagioasa? sau cine are toba sport nu are drept de circulatie prin zona parcului

era o chestiune de principiu ! si nu, cel putin nu in zona parcului, singura oaza de liniste din orasu asta MIC !

razvyrulz 02-01-10 17:16

ei na :)

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning