![]() |
Re: Red Line Racing Club Baia Mare
imi pare rau ca nu am putut veni in seara asta sa ne vedem dar na o trebuit sa fac ceva cumparaturi pt rev, data viitoare o sa fiu prezent numa sami revin dupa chief:lol:
|
am o curiozitate... ce motor are crx-u verde si cati cai?
|
108 cam asa ceva din cate retin eu
|
Buna as vrea sa ma inscriu si eu in club
am un Mercedes model 2001 |
dupa sarbatori prezintate la intalniri o sa primesti mai multe detalii de la vicepresedinte, sau pe forum despre ora de intalnire si locul ;)
|
Quote:
REGULAMENT RED LINE RACING CLUB: -membrii clubului vor participa numai la evenimente legale -nu vor atrage atentia asupra lor si efectiv asupra clubului intr-un mod neadecvat -vor avea lipite pe parbriz sau luneta insemnele clubului -vor plati cotizatia de aderare 50 lei, aceasta taxa se va folosi pentru a legaliza clubul -vor incerca sa se prezinte la intalnirile clubului -hotararile importante se vor lua prin vot de catre membri prezenti la intalnire prin metoda jumatate plus un vot reprezinta hotarare adoptata. -cei ce se vor retrage sau vor fi exclusi nu vor mai primi cotizatiile inapoi Organizare clubului sa facut prin vot si este urmatoarea:TRX23-presedinte, JONNY RAPP-vicepresedinte, PAULIK-prim secretar. noi avem intaliri mati si joi orele 20:00 in piata milenium localul 'She Filip' te asteptam cu drag, daca vei fii acolo vei primi mai multe detalii si explicatii. numai bine salut:D |
Va urez tuturor celor din Red Line Racing Club un AN NOU FERICIT!!!, sanatate, bucurii si un an cat mai bun in modificarea masinilor!;)
|
La multi ani tuturor!!!! scurt si la subiect !!!
|
Un an nou fericit la toti din club si sa dea Domnu sa fie cel mai bun an a tuturor...LA MULTI ANI!!!!!!
|
Si totusi nu va fii...Criza nu s-a speriat de petarde si s-a hotarat sa mai ramana in Romania "unde e cald si bine"...
|
Quote:
|
se referea la linutze si drifturi pe nush unde unde poti sa atragi politia ...
|
costynas o vb inteleapta spunea:CREDE SI NU CERCETA,si e singura masina cu toba galagioasa? sau cine are toba sport nu are drept de circulatie prin zona parcului
|
Quote:
|
ei na :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning