Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

laur200445 26-04-06 13:37

Re: cazanul meu cel nou :)

Quote:

Originally Posted by silviuGreseala
am tot 1.5dci este si are 1.800km... Si la-m luat Cel mai fulll ca sa aiba de toate si sa mearga.nu stiu ce sa ii fac am mai citit pe aici pe forum si am auzit ca se poate modifica turatia de la care sa plece turbo. se POATE?? stiti ceva?
mai am un hyundai accent cu motor de 1.3benzina da ii da de 10 ori mai rapid. nu ma asteptam sa fie o asa diferenta. sincer.
Si cu resetarea de bord pe care buton ala de pe maneta sau ala de la ceasuri?

resetarea se face cu acelasi buton de langa ceasuri..

EvLSant0S 26-04-06 13:43

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
nu se infige ...dar merge repede ...:)) muhahahah orisicum ....si viteza si consum mic ..la banii astia ....best focking choice :D

da.. best fockin choice.. si te bat 90% din masinile participante la trafic .. =))

sil4tuning 26-04-06 14:52

pedestrian please shut the fuck up or down :)

Trainer 26-04-06 15:04

Am o Skoda Octavia 2 RS 200 de cai benzina,luata in leasing pe 4 ani de banii parintilor,ca sa nu existe dubii. Nu e M5 dar merge bine,si nu stau numai in depasiri cu ea pentru ca este prima mea masina nu am multa experienta,asa ca nu merg cu 140 km/k in pasaj te las pe tine ca ai masina mai potenta ca a mea,si care consuma 5 l la 100 de km.

sil4tuning 26-04-06 15:13

te salut !

B-83-DAC 26-04-06 19:10

mama ce mia deviati de la subiect....pana la urma am uitat sa te intreb cat costa ma solutia aia de aplicat pe plastic inainte de vopsire si cum ziceai ca se cheama...cam cat te-a dus joaca asta cu vopsitul ma refer solutie+vopsea

sil4tuning 26-04-06 20:29

100 chitu 250 sprayu ;)
de ex daca vrei sa faci capacele de la difuzoare sau ceva in care nu se atinge merge sa dai si fara chit ....dar daca vrei maner de deschis sau io stiu ce ai tu pe acolo necesita ! ca altfel se ia cand dai fin cu unghia ...sa nu faci greseala sa cumperi vopsea de metal ....cumpara vospea de plastic ...poate sa fie si vopsea de metal metalizata dar sa dai neaparat cu chit !

B-83-DAC 26-04-06 21:07

merci mult de tot pentru informatii

sil4tuning 01-05-06 13:25

3 Attachment(s)
fara numar fara numar fara numar :)

Bogdan_mb 01-05-06 16:49

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
fara numar fara numar fara numar :)

nice , nice

p.s. intradevar fara numar (la propriu) :lol: :lol:

sil4tuning 01-05-06 16:57

vreau pleoape pt partea de sus a farului
cine stie unde gasesc la ce pret si daca sunt deja vopsite ?
ma int la fel si prelungiri fata spate si praguri
si cine mai stie cum scot frana de mana ? :)

sil4tuning 01-05-06 16:59

era sa uit ...pedalele :( cum le fac sa le inlocuiesc ?

topser 01-05-06 20:00

ehh simplu cauciucu ala de pe pedale il dai jos , se da usor ..iei niste pedale sport universale...chiar am vazut si cu albastru zilele astea si le prinzi are acolo instructiuni , nu tre sa dai gauri sau altceva..doar o surubeltnitza stea iti trebuie ! succes

topser 01-05-06 20:00

ps. de unde ai gasit maciuca si daca avea si pe rosu ???

B-83-DAC 01-05-06 20:03

silviule ai grija cu pedalele alea din comert ca eu unul dupa ce m-am tot chinuit cu ele sa le prind am renuntat si le-am nituit.Practic am pus pedala noua peste cea veche am dat gauri si apoi am nituit si sunt mult mai multumit decat sa imi ramana suruburi si sa tai din ele.

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning