![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
poi ........... si la interex o fost faini:)):P:P
|
pacat ca nau fost atentzi unde se tzine intalnirea pare rauu. se mai intampla nu e nimika.a fost foarte frumos Vlady tzia placut ultima data dupa ce a plecat Dex?cum jonglam pacolo a fost super baetzii pacat ca am fost despartzitzi cum ziceam se mai intampla avetzi grija si multa bafta
|
dada mi-o placut:)) o fost super fain
|
ai trecut azi pe langa mine vlade prin tarnaveni , te-a claxonat un matiz alb dupa ce ai trecut linia ferata , eu eram :) mergeai la medias ?
|
puii mei ma golby ,data viitoare scrie si tu mai corect in pana mea!!!:|
|
Quote:
|
cred ca ai gresit numaru` sau nus :D ce sa zic .. ramane pe altadata atunci ..
|
Baieti sunteti invitati DUMINICA la ora 18 in parcare la INTEREX intalnire LOGAN CLUB +,,CUBUL BABELOR" si toti cei care mai vor sa vina !
|
bun asa:D yo vin:)) sper sa ninga unpik sa ne mai dam pe acolo:))
|
sa speram ca se umple parcarea :D
|
is curios si eu, cati vom fi...
sa spereram, ca vom umple parcarea, si daca nu ne adunam destuli... parcam aiurea, sa umplem locu :P |
Quote:
cred ca o sa fie cele mai multe masini duminica, daca nu e plecata lumea de sarbatori in stanga-dreapta :-) |
da e foarte buna initziativa ar fi frumos mai schimbam parerii.deci atunci intalnirea va fi duminica la ora 18 in parcare la interex.sunt curios catzi vom fi datorita fatului ca e si craciunul.sarbatori fericite tuturor si sa va aduca mosulica tot ce va doritzi si multa sanatate un an nou plin de bucuri.ne vedem duminica baetzi bafta
|
1 Attachment(s)
hai ma nu va stesati cati vom fi:P si io am masina insfarsit:D:D nu dacia rosie e dug ul masinutsa neagra :))
|
misto misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning