Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

ZUZG7 12-07-05 14:38

Vreti sa agatati muieri ?
Luati-va motor rosu - al dracu daca am crezut ca o sa intre in vb cu tine doar sa le dai o tura pina in Baneasa :twisted: :twisted: :twisted:

aleks 12-07-05 18:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
Vreti sa agatati muieri ?
Luati-va motor rosu - al dracu daca am crezut ca o sa intre in vb cu tine doar sa le dai o tura pina in Baneasa :twisted: :twisted: :twisted:

sa stii ca motoarele sunt ultima fitza pentru gaste, am vazut si eu asta...

LEXUS 13-07-05 18:25

CEL MAI PENAL TOPIC DE PE FORUM...CRED...
ce *** mai bine-ati schimba denumirea-n povesti de pescari la agatat...

needBrain 13-07-05 21:40

pai tovarashul ala al meu are motor rosu
parca a facut operatzie estetica

BlueEyes 14-07-05 00:25

lol ... cred k sunt 2 feluri de \"motoristi\" :)) cei cu pasiunea-n sange si cei impresari ...... parerea mea

D_M_X 14-07-05 03:47

si eu din care fac parte?

Bytzu 14-07-05 10:04

zuzgule tata, parca tu erai cam ocupat, din cate stiu eu..posibil sa se fi schimbat

sper ca din august sa ma alatur si eu cu un motor in questul pt agatat!

SpeedeR 14-07-05 11:09

august?! :? asa repede...bine tu bytzule :D

eu abia la iarna cred ca o sa am o frumusete pe 2 roti...si abia in primavara mergem pe strazi ... can't wait :D :D :D

Bytzu 15-07-05 10:09

ideea e ca nu stiu dc sa-mi iau motor sau o a doua masina

deci - voi avea 8000 eur pt un logan nou...si trebuie sa iau o masina care sa-i placa lu bunicamea, ca doar ea da banii..ori iau ceva mai ieftin, ori ceva mai scump, de aici rezulta banii de motor/masina; oricum, am un pont de un motor, tre sa-i pun doar carburile...

da sincer nu prea cred ca si ramai cu o fata agatata cu un motor sau cu masina...pt ca in 70% e clar...masina sau motorul...alea conteaza

aleks 15-07-05 14:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
da sincer nu prea cred ca si ramai cu o fata agatata cu un motor sau cu masina...pt ca in 70% e clar...masina sau motorul...alea conteaza

da dar asta e si ideea, le agati cu masina, iti ... faci treaba, si viteza tata, next please :lol:

TM-84-DMX 15-07-05 21:08

Dc sa ramai cu ele???Uita-te in stanga in dreapta...sunt atatea care intorc capul dupa un motor sau o masina klumea,dc sa nu te bucurii d placerile vietii?

needBrain 15-07-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Dc sa ramai cu ele???Uita-te in stanga in dreapta...sunt atatea care intorc capul dupa un motor sau o masina klumea,dc sa nu te bucurii d placerile vietii?

bine spus
dar daca te obisnuiestisa \"impresionezi\" fetele f simplu va fi f greu apoi cand iti vei dori o rel serioasa pt ca vei trai cu impresia ca X umbla cu tine doar pt ca ai bani

petzy 25-07-05 10:51

in ziua de azi toate gajicile se uita dupa mashini....trebuie sa iti gasesti una care iti place..nu una care se uita numai dupa banii tai!!!!

needBrain 25-07-05 23:34

pai da dar chit ca tie-ti place,ea poa' sa-ti placa buzunarul

Bytzu 26-07-05 09:57

sau masina...sau ambele..asta e problema, ca nu esti sigur! si nu poti sari o viata intreaga din floare in floare, dc vrei ceva serios

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning